Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A4 Limousine

Caracter de sportiv

Noul limbaj expresiv de design cu partea frontală mai tăioasă și partea posterioară caracteristică subliniază și mai mult alura sportivă a modelului Audi A4 Limuzină.

Design individualizat

Audi A4 Limuzină este un automobil marcat de sportivitate, cu un caracter emoțional și cu prestanță. Concentrarea asupra elementelor quattro dinamice, precum și proporțiile armonioase evidențiază aceste atribute, indiferent de perspectiva din care priviți mașina. Din profil atrag atenția pasajele evazate ale roților și pragurile evidențiate, dar mai ales jantele spectaculoase.

Dimensiuni generoase, finisaje de calitate premium: interiorul

La interior, gurile de ventilație ce iau forma unei benzi orizontale continue accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra asigură accente rafinate.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Asistenții din back-office

Permiteți sistemelor opționale de asistență15 să vă asiste când vă conduceți automobilul Audi A4 Limuzină, optând, de pildă, pentru pachetul de asistență City2. Acesta combină funcțiile și dotările ideale pentru traficul urban ca de exemplu asistentul pentru parcare plus15 și camera video pentru marșarier15.

Audi exclusive 16

Creați un Audi A4 Limuzină unic! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Soluții cu potrivire perfectă

Gama Accesoriilor Originale Audi (18) vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți îmbogăți propriul Audi A4 cu variate noi detalii și accente personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Audi A4 Avant

Consum combustibil mixt: 4,8–8,5 l/100 km

Emisii de CO₂1: 126-203 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group