Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
Audi A4 Limousine

Design sportiv, caracter funcțional

Audi A4 Avant se remarcă prin sportivitate, calitate, digitalizare și variabilitate

Exteriorul: Accent pe sportivitate

În partea din față, se face remarcată grila Singleframe lată de la radiator, împreună cu prizele de aer late, iar în spate atrage atenția difuzorul contrastant cu terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare

Mai dinamic: ediția competițională plus

Subliniază caracterul sportiv al lui Audi A4 Avant: ediția competițională plus3. Prin elementele de design marcante, finisate în negru, și a pachetelor de stil black plus și S line. Pachetul de iluminare ambientală plus și LED-urile de întâmpinare cu proiecție de logo crează o lumină ambientală deosebită.

Sisteme de propulsie variate

Pentru fiecare motorizare aveți la dispoziție și sistemele optime pentru transferul puterii. Astfel puteți opta pentru: transmisia manuală sau automată S tronic cu șapte trepte. Sau poate preferați tiptronic cu opt trepte. De asemenea, puteți alege tracțiunea pe puntea din față sau tracțiunea integrală quattro. O parte dintre motoare dispun și de tehnologia Mild Hybrid ce poate reduce consumul de combustibil datorită funcției sale de recuperare a energiei.

Dimensiuni generoase, calitate, caracter individual

La bordul modelului Audi A4 Avant, ventilația ce ia forma unei benzi orizontale continue accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra asigură accente rafinate. Scaunele frontale Sport Plus opționale cu emblema S și cusături în romburi vă oferă stabilitate optimă.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În fotografie: Audi A4 Limuzină.

Soluții cu potrivire perfectă

Dotările opționale din gama de Accesorii Originale Audi vă simplifică și mai mult cotidianul alături de Audi A4 Avant, de pildă, cu scaunul pentru copii Dualfix i-Size, pentru micii pasageri, de la naștere și până la înălțimea de 105 cm. Putând fi rotit 360 de grade, scaunul le permite copiilor să urce și coboare cu ușurință, iar micii pasageri pot sta cu fața în direcția de mers sau înspre spatele mașinii.

Audi exclusive

Creați un Audi A4 Avant unic! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Audi A4 Limuzină

Consum combustibil mixt: 4,6–8,5 l/100 km

Emisii de CO₂: 121-203 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.