Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A4 Limousine

Caracter expresiv, adaptabil și robust.

Grație sistemului de tracțiune integrală quattro, a motorului puternic și a suspensiei specifice modelelor allroad, cu Audi A4 allroad quattro nu trebuie să evitați nici porțiunile de drum dificile.

Confortul și plăcerea condusului sunt garantate

Tracțiunea integrală quattro este o dotare standard ce asigură caracteristici dinamice excelente și tracțiune optimă.

Exterior robust

Audi A4 allroad quattro își accentuează look-ul de automobil off-road și prin designul său exterior caracteristic: astfel, pasajele roților sunt pronunțat evazate și accentuate totodată cromatic, la fel ca barele de protecție din față și din spate, precum și pragurile laterale. Roțile sunt cu 12 milimetri mai mari decât la modelul de bază, iar ecartamentul a fost mărit atât în față, cât și în spate. În partea din spate se fac remarcate încă de la prima privire scutul de sub automobil, precum și difuzorul specific. Iar privind mașina din față, veți fi cu siguranță impresionat de grila Singleframe impunătoare a radiatorului.

Sportivul progresist

Cu pachetul opțional de Design Black Pro veți sublinia elegant caracterul progresist al automobilului dumneavoastră Audi A4 allroad quattro. Elementele negre de design desenează accente sportive și vă asigură o ținută sportivă.

Interiorul: dimensiuni generoase, finisaje de calitate premium

La bordul modelului Audi A4 allroad quattro, ventilația ce ia forma unei benzi orizontale continue accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra asigură accente rafinate. Compartimentul mare de depozitare din consola centrală amplifică utilitatea practică a interiorului. Iluminarea standard include lumini pentru citit. Pe cele din față le puteți acționa cu ajutorul senzorilor. Alegând unul dintre pachetele opționale de iluminare ambientală, puteți genera o atmosferă și mai plăcută la interior.

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: În fotografie: Audi A4 Limuzină.

Audi exclusive

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi A4 allroad quattro! Cu gama de dotări Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Ideile noi aduc noi oportunități

Adaptați-vă cu ușurință automobilul la dorințele și gusturile dumneavoastră. Soluțiile noastre rafinate din gama de Accesorii Originale Audi sunt adaptate în detaliu la fiecare model, oferindu-vă variate posibilități de personalizare.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A4 Avant.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
 

Audi A4 Avant

Consum combustibil mixt: 4,8–8,5 l/100 km

Emisii de CO₂: 126-203 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group