Roți complete de iarnă Audi Roți de iarnă și jante, combinate

În cazul roților noastre complete de iarnă, ne asigurăm din prima clipă ca designul să se potrivească respectivului model nu numai din punct de vedere vizual, ci și din punct de vedere tehnic. O artă creativă, îmbinată cu multe cunoștințe și muncă asiduă. Aveți încredere în specialiștii de la Audi și solicitați consiliere în unitatea dumneavoastră service Audi. Vi se va recomanda anvelopa potrivită, care se pretează cel mai bine obiceiurilor dumneavoastră de deplasare.

Descoperiți elementele esențiale ale ofertei de roți de la Accesorii originale Audi.

Potrivit pentru modelul dumneavoastră Audi

 

Elemente esențiale roată completă de iarnă

Design Audi Acumen 5 V

Dimensiune jantă: 6,5 x 16" ET43 Dimensiune anvelopă: 205/55 R16 91H  Anvelope: Goodyear Ultragrip Performance Gen 1 AO Valabil pentru: Audi A3 Sportback

Design Audi Astrum în 5 spițe în V

Dimensiune jantă: 8,5 x 20" ET37 Dimensiune anvelopă: 245/45 R20 103W XL Anvelope: Bridgestone Blizzak LM001 AO Valabil pentru: Audi A6 allroad quattro

Design Audi în 5 spițe duble

Dimensiune jantă: 8,0 x 18" ET40 Dimensiune anvelopă: 245/40 R18 97V XL Anvelope: Continental WinterContact TS850P AO Valabil pentru: Audi A4 Limuzină/Avant

 

Schimbul de roți Audi incl. inspecția de iarnă

Dacă ați ales roțile complete de iarnă potrivite, specialiștii noștri Audi vă stau bineînțeles cu plăcere la dispoziție și pentru schimbul de roți.

În cadrul schimbului de roți Audi incl. inspecția de iarnă, nu înlocuiți numai anvelopele de vară cu cele de iarnă, ci verificați și toate componentele relevante - precum plăcuțele de frână, parbrizul, nivelul uleiului de motor și multe altele. Astfel, vă puteți baza pe autovehiculul dumneavoastră, din toate punctele de vedere.

 

Eticheta UE pentru anvelope

Toate anvelopele comercializate în Uniunea Europeană sunt supuse unei marcări specifice. Eticheta UE pentru anvelope furnizează informații concrete despre caracteristicile de mediu și siguranță ale unei anvelope, ținând cont de următoarele trei criterii: eficiența consumului de combustibil, caracteristici la frânarea pe carosabil ud și nivelul de zgomot. Atunci când deținătorii de autovehicule știu ce înseamnă aceste trei simboluri de pe eticheta anvelopei, ei pot lua decizii importante, pentru a garanta un grad sporit de siguranță la deplasare, mai puțină poluare și o mai bună eficiență a consumului de combustibil.

Începând cu 1 mai 2021, este valabilă o nouă etichetă UE pentru anvelope. Clasificări realizate mai clar au rolul de a vă ușura procesul achiziționării de anvelope. În imagine vedeți ce informații găsiți pe eticheta UE pentru anvelope.

Găsiți informații detaliate pe paginile web ale producătorilor de anvelope

 

S-ar putea să vă mai intereseze și:

Verificare pentru inspecția periodică

Verificarea periodică vă garantează siguranța în trafic și siguranța funcțională a autovehiculului dumneavoastră, prin remedierea defecțiunilor în timp util. În plus, aflați totul legat de costurile verificării periodice, expertize și altele.

Garanția de mobilitate

Mobilitatea dumneavoastră este obiectivul nostru - și în caz de pană, accident și în străinătate. Asta oferă garanția de mobilitate Audi. Un apel în Austria - iar noi ne ocupăm de asistență. Fără probleme de limbă pentru dumneavoastră.

Înlocuire filtru

Filtrele de habitaclu originale Audi asigură siguranță în trafic și confortul, prin reducerea formării mirosurilor, reținerea substanțelor dăunătoare, reducerea aburirii geamurilor și protejarea instalației dumneavoastră de climatizare.

Se incarca ...

Seturile de roți iarnă se pot comanda în cadrul tuturor partenerilor service Audi. Partenerul autorizat service Audi va fi bucuros să vă informeze despre posibilele restricții legate de automobil sau de motorizare. Pentru informații detaliate despre utilizările, restricțiile și cerințele autovehiculului, vă rugăm să consultați întotdeauna certificarea TÜV sau omologările pentru roți/anvelope. Prețurile afișate nu includ costurile de montaj/depozitare și sunt prețuri recomandate client, in lei, inclusiv TVA. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Valabil până la 30.09.2023. Fabricantul iși rezervă dreptul de a modifica produsele și prețurile fără o notificare prealabilă. Imaginile sunt cu titlu informativ. Status: Iunie 2023