Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
Audi SQ5 Sportback

Dinamic. Puternic. Automobilul adaptabil.

SUV-ul sportiv cu design progresist și siluetă de coupe se face remarcat prin caracterul său practic și adaptabil, oferind spațiu deosebit de generos.

 

SQ5 Sportback în cifre

Puterea

251

kW (341 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

5,1

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Putere și agilitate

Motorul V6 TDI de 3,0 litri de sub capota modelului Audi SQ5 Sportback și transmisia tiptronic agilă cu 8 trepte dau feedback imediat. Iar sistemul de tracțiune integrală permanentă inclusă în echiparea standard distribuie cuplul variabil între puntea din față și cea din spate. Experiențe dinamice fascinante.

De netrecut cu vederea

Dinamism și performanțe avansate, plus un design ce atrage imediat atenția: eleronul în stil S și linia plafonului ce amintește de profilul unui coupe conferă automobilului un aer aparte de eleganță sportivă, accentuată și de cele două terminații ovale cromate ale sistemului de evacuare. Dar și privit din față, Audi SQ5 Sportback emană dinamism și eleganță, de pildă datorită grilei Audi Singleframe de la radiator, cu model de fagure sau a barei de protecție cu look specific gamei S. Atrag atenția, de asemenea, prizele de aer puternic profilate și încadrate de o ramă elegantă din aluminiu. Întregul design al automobilului emană ușurință vizuală și îi semnalează caracteristicile aerodinamice excelente.

Blocurile optice spate OLED cu semnătură luminoasă specifică

Blocurile optice din spate echipate opțional cu tehnologia inovatoare OLED conferă modelului Audi SQ5 Sportback un look inconfundabil. Opțional, clientul poate alege și cele trei semnături luminoase diferite pentru blocurile optice din spate. Mai mult, la utilizare, caracterul acestei semnături luminoase este adaptat automat, în funcție de modul de condus selectat. Blocurile optice digitale OLED opționale din spate oferă, de asemenea, o funcție de semnalare a apropierii: când din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic la o distanță de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, mărind vizibil suprafața iluminată. În imagine este redată animația semnăturii luminoase 3.

 

Semnătura luminoasă 1 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 2 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 3 a blocurilor optice posterioare

Dinamic. Confort. Exclusiv

Atmosfera specifică modelelor gamei S este accentuată și de pragurile iluminate de la portiere, ce au aplicații din aluminiu cu emblema S în față și inserții decorative din aluminiu texturat mat. Designul sport este subliniat și de scaunele sport din față îmbrăcate în piele fină Nappa cusută în romburi, ce poartă cu eleganță emblema S brodată pe spătarele scaunelor.

Spațiu pentru variabilitate

O dotare deosebit de practică este bancheta compusă din trei segmente (40 : 20 : 40), deoarece fiecare element al acesteia poate fi rabatat separat, oferind un plus de flexibilitate. Astfel, în funcție de configurație interiorului, Audi SQ5 Sportback oferă un volum al portbagajului de până la 1.470 litri. Iar în combinație cu cheia Confort opțională cu senzori de deblocare a hayonului, este suficient să imitați cu piciorul mișcarea de șutare în spatele automobilului, pentru a debloca, a deschide și a închide hayonul cu acționare electrică. Astfel, nu mai sunteți nevoit să folosiți mâinile când le aveți ocupate cu bagaje.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: În imagine: Audi Q5 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q5.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi SQ5

Consum combustibil mixt: 8,1-8,9 l/100 km

Emisii de CO₂: 213-234 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.