Audi Logo
Meniu
 

Puterea electrică

350

kW

Cuplu electric total: 630 Nm

Accelerare (0-100 km/h)

4,1

sec.

Autonomie (WLTP) de până la

501

km

Designul exterior

Viitorul este creat din idei. Caroseria aplatizată și lată, combinată cu ampatamentul mare desenează proporțiile specifice unui gran turismo și îmbină în manieră echilibrată sportivitatea cu utilitatea practică în utilizarea cotidiană. Designul sculptural al caroseriei emană forță și sugerează performanțele dinamice avansate ale automobilului.

Designul interior

Audi e-tron GT quattro² reprezintă un pas mare spre viitorul mobilității electrice, emanând sportivitate și oferind calitate premium, plus confort avansat. Astfel, de pildă, scaunele sport Plus din față au tetiere integrate și asigură stabilitate laterală excelentă în viraje și la condusul sportiv, cu secțiunile lor laterale puternic profilate.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct în sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa7, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, puteți accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, puteți asculta muzică și multe altele.

Personalizare ieșită din comun

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi9, de la secțiunea Imagini tematice 9, 14 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus14 își adaptează automat culorile la tematica aleasă. Notă: În fotografie: Audi A6 Avant16. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Încărcați acasă sau în călătorii

Bateria litiu-ion subțire este integrată în podeaua automobilului și asigură performanțe extraordinare, atât în privința încărcării, cât și a propulsiei. Astfel, în combinație cu sistemul de recuperare, autonomia se ridică la 495 km, conform măsurătorilor în baza procedurii WLTP.

Timpul de încărcare a bateriei de la 5% la 80%:

22,5

min.

(în condiții ideale¹)

Sistemul de încărcare

800

volți

Putere maximă de încărcare: 270 kW

Capacitate baterie (netă) de până la

83,7

kWh

Caracteristicile dinamice

În combinație cu sistemul de propulsie electrică, tracțiunea integrală quattro complet variabilă asigură distribuția inteligentă a cuplului motorului către fiecare roată în parte. În condiții bune de tracțiune, sistemul antrenează în principal doar puntea frontală.

Audi exclusive12

Transformați-vă în designer și creați-vă propriul Audi e-tron GT quattro², unic, la fel ca personalitatea dumneavoastră.

 

Audi RS e-tron GT

Consum energie electrică în kWh/100 km, în regim mixt³: 20,2- 22,5; emisii de CO₂ mixte în g/km, în regim mixt³: 0.

Acolo unde consumul de curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile exacte aferente unui anumit autovehicul depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.