Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 

Puterea electrică

440

kW

Cuplu electric total: 830 Nm

Accelerare (0-100 km/h)

3,3

sec.

Autonomie (WLTP) de până la

495

km

 

Designul exterior

Intenția de reinterpretare chiar a automobilul în sine se arată și în designul purist, inspirat din performanțele aerodinamice de vârf. Iar luxul progresist crește intensitatea emoțională extraordinară, pe care cel de la volan o simte când conduce acest automobil fascinant. Distinctive: emblemele RS cu rombul roșu.

RS-Designpaket rot

Designul interior

Pachetul roșu de design RS conturează accente roșii marcante la interiorul îmbogățit cu cusături contrastante Roșu Express.

Și pachetul de design RS Grey accentuează eleganța aparte a designului progresist al interiorului, combinând materialele de calitate superioară din habitaclu, cu cusături contrastante Gri Steel.

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music⁶ integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music⁶ beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate! Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe bancheta din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a avea parte de experiențe ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta de funcții de VirtualReality-Entertainment creată de holoride⁷. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Iar cu ochelarii, de asemenea, veți vedea schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Audi exclusive

Deveniți designer de automobile și creați-vă propriul Audi RS e-tron GT², astfel încât mașina dumneavoastră să devină unică, la fel ca personalitatea dumneavoastră.

Timpul de încărcare a bateriei de la 5% la 80%:

22,5

min.

(în condiții ideale¹)

Sistemul de încărcare

800

volți

Putere maximă de încărcare: 270 kW

Capacitate baterie (netă) de până la

83,7

kWh

Încărcați acasă sau în călătorii

Bateria litiu-ion subțire este integrată în podeaua automobilului și asigură performanțe extraordinare, atât în privința încărcării, cât și a propulsiei. Astfel, în combinație cu sistemul de recuperare, autonomia se ridică la 495 km, conform măsurătorilor în baza procedurii WLTP.

Caracteristicile dinamice

Puterea pusă la dispoziție de Audi RS e-tron GT² cu tracțiunea integrală electrică quattro este pur și simplu impresionantă. Cu cele două motoare, unul montat pe puntea față și celălalt pe puntea spate, automobilul pune la dispoziție o putere totală de 440 kW.

 
 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁹, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

RS-Designpaket rot

Manufactură ridicată la rang de artă

Modelul gran turismo electric este fabricat la unitatea Audi de producție Böllinger Höfen din Neckarsulm, Germania, într-un proces avansat și sustenabil, ce demonstrează din nou calitatea Audi avansată și atenția deosebită pentru detalii și precizie.

 

Audi e-tron GT

Consum energie electrică în kWh/100 km, în regim mixt³: 20,1-21,8; emisii de CO₂ mixte în g/km, în regim mixt³: 0. Acolo unde consumul de curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile exacte aferente unui anumit autovehicul depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.