Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 

Sportivitate sub cerul liber

Cu motorul său puternic, S5 Cabriolet asigură parametri dinamici impresionanți, agilitate și călătorii de neuitat, la nivel de automobil sport, fără a face însă compromisuri în privința eleganței.

 

S5 Cabriolet în cifre

Puterea

260

kW (354 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,9

sec.

Cuplul maxim

500

Nm

 

Propulsie puternică

Cu motorul său TFSI de 3,0 litri ce generează 260 kW (354 CP) și un cuplu maxim de 500 Nm, Audi S5 Cabriolet accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este limitată electronic la 250 kW/h. Senzațiile dinamice incitante sunt accentuate și de sistemul de tracțiune integrală permanentă quattro cu diferențial sport, ce distribuie cuplul activ și variabil între cele două punți. Direcția dinamică oferită ca dotare opțională adaptează în permanență asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare a mașinii.

Sportivitate evidentă: designul

Plăcerea condusului atinge cote maxime. Mai ales cu plafonul deschis. Audi S5 Cabriolet. Difuzorul S cu decor argintiu-aluminiu mat, terminațiile duble S cromate de la sistemul de evacuare și eleronul S accentuează dinamic partea din spate a mașinii. În față atrag atenția detalii speciale adiționale, precum bara S, grila radiatorului cu model de fagure și finisaj negru-titan mat și cu inserții argintii-aluminiu mat, prizele de aer late și blade-ul argintiu-aluminiu mat. Oglinzile exterioare finisate cu aspect de aluminiu și pragurile frontale iluminate ce poartă emblema S îi subliniază și mai mult alura sportivă. Când este închis, plafonul textil elegant se integrează fără cusur în designul dinamic de ansamblu al mașinii Poate fi deschis și din mers, când automobilul se deplasează cu viteze de până la 50 km/h. Aveți nevoie doar de 15 secunde pentru a-l deschide și de 18 secunde pentru a-l închide.

Ecrane de înaltă rezoluție.

Sistemul de infotainment al modelului Audi S5 Cabriolet poate fi controlat în manieră intuitivă prin intermediul ecranului tactil MMI touch de 10,1 inchi, sau prin interacțiune vocală cu limbaj natural. Vă oferim opțional și Audi virtual cockpit Plus, cu afișaj full-HD de 12,3 inchi, ce redă cele mai importante date despre automobil și călătorii, în câmpul dumneavoastră vizual direct. Veți beneficia astfel de un meniu intuitiv, de operare cu funcții adaptabile și de afișajul orientat spre persoana de la volan. Designul specific modelelor S așază turometrul în centrul ecranului.

Notă: În imagine: Audi S5 Coupé.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie nici de smartphone și nici de altă aplicație.

Notă: În imagine: Audi A5 Coupé.

 
 
 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi S5 Coupé

Consum combustibil mixt: 7–7,9 l/100 km

Emisii CO₂: 182–206 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.