Audi Logo
Meniu
 
 

Eleganță sportivă.

Audi S5 Coupé TDI dispune la exterior de un design dinamic și de numeroase elemente S ce îi subliniază caracterul sportiv.

 

S5 Coupé în cifre

Volum rezervor CNG

251

kW (341 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,6

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Sportul? Începe pe șosea.

Cu motorul său TDI de 3,0 litri ce generează 251 kW (341 CP) și un cuplu maxim de 700 Nm, Audi S5 Coupé accelerează în 4,6 secunde de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este limitată electronic la 250 kW/h. Sistemul de tracțiune integrală quattro cu diferențial sport distribuie cuplul în manieră activă și variabilă între punți. Direcția dinamică oferită ca dotare opțională adaptează în permanență asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare a mașinii. Cu ajutorul funcției Audi drive select și modurile de condus dinamic, confort, auto, individual și eficient, puteți adapta oricând stilul de condus în funcție de preferințele dumneavoastră.

Imaginea de ansamblu este dată de toate detaliile

În față atrag atenția detalii speciale adiționale, precum bara S, grila radiatorului cu model de fagure și finisaj negru-titan mat și cu inserții argintii-aluminiu mat, prizele de aer late și blade-ul argintiu-aluminiu mat. Din profil frapează jantele din aliaj ușor de 18 inchi și șasiul sport S, dar și carcasele cu aspecte de aluminiu la oglinzile exterioare și pragurile de acces iluminate ce poartă emblema S la ușile din față. Difuzorul S cu decor argintiu-aluminiu mat, terminațiile duble S cromate de la sistemul de evacuare și eleronul S accentuează dinamic lățimea mașinii admirate din spate. Automobilul din imagine este echipat cu jantele opționale Audi Sport Star din aliaj ușor cu 5 spițe în V și finisaj gloss negru Gri Titan mat.

Mai dinamic: ediția competițională plus

Subliniază caracterul sportiv al modelului Audi S5 Coupé: ediția competițională plus. Prin elementele de design marcante, finisate în negru, și a pachetului de stil black plus. Pachetul de iluminare ambientală plus și LED-urile de întâmpinare cu proiecție de logo crează o lumină ambientală deosebită.

În cea mai clară lumină

Farurile LED sunt incluse în dotarea standard a modelului Audi S5 Coupé, iar opțional puteți comanda și farurile Matrix LED, inclusiv Audi Laser Light, ce completează luminile de drum cu LED la viteze mai mari de rulare și asigură o distanță de iluminare aproape dublă față de luminile de drum cu LED, ridicând astfel siguranța la cote și mai înalte. În acest pachet de lumini este inclusă și funcția dinamică de iluminare inclusiv Coming Home/Leaving Home și luminile dinamice de semnalizare.

Intuiție? Și concentrare deplină!

Sistemul de infotainment al modelului Audi S5 Coupé poate fi utilizat intuitiv prin intermediul ecranului MMI touch de 10,1 inchi cu feedback tactil sau prin interacțiune vocală în limbaj natural, de exemplu, pentru funcțiile opționale MMI Navigation plus cu MMI touch. Vă oferim opțional și Audi virtual cockpit Plus, cu afișaj full-HD de 12,3 inchi, ce redă cele mai importante date despre automobil și călătorii, în câmpul dumneavoastră vizual direct. Veți beneficia astfel de un meniu intuitiv, de operare cu funcții adaptabile și de afișajul orientat spre persoana de la volan. Designul specific modelelor S așază turometrul în centrul ecranului.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie nici de smartphone și nici de altă aplicație.

Notă: În imagine: Audi A5 Coupé.

 
 

Audi S5 Sportback

Emisii CO₂ mixte: 186 - 187 g/km

Consum combustibil în regim mixt: 7,1 l/100km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.