Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
Audi RS 5 Sportback

Fascinează încă înainte de a-i porni motorul

Audi RS 5 Sportback este mai mult decât doar un simplu automobil sport: este un automobil sport funcțional, confortabil și dinamic, de clasă premium. Performance is an attitude.

 

RS 5 Sportback în cifre

Puterea

331

kW (450 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,9

sec.

Cuplul maxim

600

Nm

Emoții mai puternice

Aspect și dinamică accentuate. Cu echiparea sportivă RS competition plus ce include numeroase elemente de design remarcabile, tracțiune integrală quattro cu diferențial sportiv și suspensie sport RS pro.

Incitant

Sprint rapid și fără ezitare: tracțiunea integrală permanentă quattro cu diferențial sport și transmisia tiptronic cu setări sportive și 8 trepte.

Dă formă sportivității

Audi RS 5 Sportback beneficiază de o arhitectură ideală a caroseriei, atât pentru diferite utilizări în interes de serviciu, cât și pentru timpul liber petrecut cu familia și prietenii sau pentru diverse hobbyuri.

Spectaculos

Cu accent pe design și dinamism. Pachetul opțional Sport RS Competition Plus include numeroase detalii atractive de design, tracțiune integrală quattro cu diferențial sport și șasiu Sport Pro.

În pole-position

”Centrul de comandă” de la bordul Audi RS 5 Sportback emană sportivitate pură, de exemplu cu pachetul opțional de design RS Red cu Alcantara la elementele de control și pe consola centrală și cu cusături contrastante Roșu Crescendo. Cu scaunele Sport Plus veți beneficia de stabilitate laterală optimă, dar și de confort excelent, inclusiv la drum lung, precum și în condiții de condus sportiv. Totodată veți beneficia de toate informațiile importante despre automobil și călătorii, folosind afișajul opțional Audi Virtual Cockpit Plus cu meniuri specifice gamei RS, precum și display-ul MMI touch.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie nici de smartphone și nici de altă aplicație.

Notă: În imagine: Audi A5 Coupé.

 

Sportivitate maximă în cotidian

Ați mai transportat vreodată o bicicletă într-un automobil sport pur sânge? Sau schiuri? Sau plăci de snowboard? Cu Audi RS 5 Sportback totul este posibil, datorită hayonului mare, a banchetei ce poate fi rabatată fie complet fie fracționat, precum și a suprafeței plane de încărcare. Structura caroseriei este ideală, atât pentru utilizarea în scopuri profesionale, cât și pentru timpul liber petrecut cu familia și prietenii sau pentru diverse hobbyuri.

Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din automobilul dumneavoastră Audi RS 5 Sportback! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi RS 5 Coupé

Consum combustibil mixt: 9,4-10,3 l/100 km

Emisii mixte de CO₂-: 213-233 g/km.

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.