Audi RS 4 Avant

Și destinația devine punctul de pornire

Când dinamismul pur prinde formă, Audi RS 5 Coupé înseamnă performanțe extraordinare, într-o formă impresionantă. Performance is an attitude.

 

RS 5 Coupé în cifre

Puterea

331

kW (450 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,9

sec.

Cuplul maxim

600

Nm

 

Dinamism reinterpretat

Din prima clipă, Audi RS 5 Coupé vă va oferi dinamismul tipic gamei RS.

Coupé cu detalii RS evidente: designul

Profilul modelului Audi RS 5 Coupé impresionează de la prima privire, cu alura sa sportivă.

Bun-venit la bord!

Bordul modelului Audi RS 5 Coupé emană exclusivitate, căci Scaunele Sport Plus din față ce poartă emblema RS pot fi îmbrăcate opțional în piele fină Nappa cu cusături contrastante în model de fagure. Impresionant este și volanul Sport Contur multifuncțional Plus, teșit în partea de jos și decorat cu emblema RS și echipat cu padele din aluminiu. Astfel și la interior devine evident caracterul de înaltă performanță al automobilului. O altă dotare impresionantă este afișajul opțional Audi Virtual Cockpit Plus cu informații adiționale specifice modelelor RS, precum cuplul, timpii pe circuit, forțele G și opțional, de asemenea, presiunea din anvelope și temperatura anvelopelor.

Performanțe la pachet

Designul modelului Audi RS 5 Coupé devine și mai impresionant cu Pachetul opțional Sport RS Competition Plus. Astfel cresc însă și performanțele dinamice, de pildă, datorită șasiul Sport RS Pro.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În imagine: Audi A5 Coupé.

 

Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din Audi RS 5 Coupé performance! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi RS 5 Sportback

Consum combustibil mixt: 9,5–10,0 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.