Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A5 Coupé

Sportivul elegant

Design atractiv, plus infotainment avansat și conectat: Audi A5 Coupé

Design estetic și dinamic

Prizele de aer late, precum și detaliile cromate subliniază designul frontal sportiv al modelului cu cinci uși. Iar din profil, se remarcă imediat pragul profilat în zona centrală, jantele opționale din aliaj ușor de 20 de inch, precum și pasajele marcante ale roților. Spatele lat este rafinat de decorul Silver Aluminium mat de la difuzor, dar și de terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare. De asemenea, pentru a vă personaliza propriul Audi A5 Sportback aveți la dispoziție liniile opționale de echipare advanced și S line.

Mai dinamic: ediția competițională plus

Subliniază caracterul sportiv al lui Audi A5 Sportback: ediția competițională plus. Prin elementele de design marcante, finisate în negru, și a pachetelor de stil black plus și S line. Pachetul de iluminare ambientală plus și LED-urile de întâmpinare cu proiecție de logo crează o lumină ambientală deosebită.

Dinamism și putere

Tehnologiile de asistență la condus, precum direcția dinamică opțională și motoarele puternice asigură senzații dinamice convingătoare și incitante.

Compromisuri? Nu e cazul!

Datorită interiorului de mari dimensiuni, Audi A5 Sportback oferă mult spațiu în portbagaj, dar și pe banchetă, pentru familie și activități în timpul liber. Senzația de spațiu este accentuată la interior prin elementele orizontale de design, consola centrală clar structurată, elementele negru gloss de pe panourile portierelor și calitatea premium a materialelor în general. Variante adiționale interesante de personalizare vă oferă opțional liniile de echipare Interieur design selection și S line. Designul modern al sistemului de infotainment și Pachetul opțional de iluminare ambientală Plus accentuează eleganța progresistă a habitaclului.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

 

Audi A5 Coupé

Consum combustibil mixt: 4,6-8,5 l/100 km

Emisii de CO₂: 121-203 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.