Audi A5 Coupe Frontansicht

Sportivul elegant

Design atractiv, plus infotainment avansat și conectat: Audi A5 Coupé

Perspective fără egal

Prizele de aer late cu decor cromat conferă modelului Audi A5 Coupé un design frontal și mai precis. Spatele lat este rafinat de decorul Silver Aluminium mat de la difuzor, dar și de terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare.

Sistemul de propulsie

Forma aceasta desăvârșită îmbracă tehnologii moderne și motoare puternice.

Compromisuri? Nu e cazul!

Elementele orizontale de la interiorul modelului Audi A5 Coupé conferă ocupanților senzații spațiale inedite, accentuate și mai mult de calitatea materialelor și de tehnologia Audi modernă a sistemului de infotainment.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Audi exclusive

Creați-vă un Audi A5 Coupé! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

Audi A5 Sportback

Consum combustibil mixt: 4,0–7,1 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.