Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
A5 Cabriolet

Pasiune palpabilă

Luați loc la volanul modelului Audi A5 Cabriolet și bucurați-vă de senzații intense.

Perspective fără egal

Prizele late de aer și elementele de decor cromate îi conferă secțiunii frontale o alură și mai sportivă și tăioasă.

Mai dinamic: ediția competițională plus

Subliniază caracterul sportiv al lui Audi A5 Cabriolet: ediția competițională plus. Prin elementele de design marcante, finisate în negru, și a pachetelor de stil black plus și S line. Pachetul de iluminare ambientală plus și LED-urile de întâmpinare cu proiecție de logo crează o lumină ambientală deosebită.

Savurați peisajul

Plafonul poate fi deschis și din mers, când automobilul se deplasează cu viteze de până la 50 km/h. Aveți nevoie doar de 15 secunde pentru a-l deschide și de 18 secunde pentru a-l închide. Volumul portbagajului se ridică la 370 de litri.

Compromisuri? Nu e cazul!

Materialele de înaltă calitate completează optim acest interior progresist, cu dispozitive moderne de infotainment și Pachetul opțional de iluminare ambientală Plus. Cu pachetele opționale Audi design selection și S line, puteți personaliza interiorul cu și mai multe accente atractive de design.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În imagine: Audi A5 Sportback.

Cel mai bun stil de condus? Cel diversificat!

Direcția dinamică opțională adaptează la Audi A5 Cabriolet în permanență asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare a mașinii. Cu Audi drive select puteți adapta senzațiile incitante trăite la volan: Acest sistem vă permite să alegeți între setările de condus dinamic, confort, auto, individual și eficient.

Audi A5 Coupé

Consum combustibil mixt: 4.7 - 5.9 l/100km

Emisii de CO₂: 123 - 155 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.