Audi Logo
Meniu
 

Adrenalină în formă pură

Cel mai puternic SUV-Coupé din gama Audi Sport: Audi RS Q8. Performance is an attitude.

 

RS Q8 în cifre

Puterea

441

kW (600 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,8

sec.

Cuplul maxim

800

Nm

 

Putere enormă, transpusă ingenios pe șosea

Audi RS Q8 vă oferă tracțiunea integrală permanentă quattro, cu diferențialul sport quattro opțional, ce distribuie cuplul separat pentru fiecare roată. Sistemul este completat optim de direcția integrală și de suspensiile pneumatice adaptive sport, ce au reglaje specifice gamei RS și conferă mașinii stabilitate sporită și agilitate.

Puternic și dinamic: designul

Accente impresionante sunt desenate în partea din față a automobilului de bara RS cu prizele sale de aer mari, spoilerul frontal caracteristic și grila radiatorului cu design în model de fagure, specific modelelor RS. Silueta marcantă a automobilului îi subliniază statura marcată de forță.

Priviți. Atingeți. Simțiți experiența.

Interiorul modelului Audi RS Q8 este echipat cu numeroase dotări digitale, ce au menirea de a vă susține la condus. Afișajul Audi virtual cockpit redă până și informații specifice gamei RS, inclusiv cuplul, puterea, accelerația, timpii de circuit și forțele g.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale croite exact pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte fiecare călătorie, căci puteți alege, de pildă, dintre cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel, puteți asculta hituri actuale, muzică clasică sau melodii country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q8.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală, precum și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie nici de smartphone și nici de aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q8.

Performanțe atletice, îmbrăcate într-un automobil pregătit pentru cotidian

Audi RS Q8 este deschis pentru multe opțiuni și posibilități, căci nu oferă doar performanțe impresionate, ci și tot ceea ce vă este necesar pentru a putea folosi mașina în viața de zi cu zi. De exemplu, pentru provocările cotidianului vă poate fi foarte util spațiul generos de transport, care cu spătarele rabatate crește chiar până la 1.755 de litri. Mai mult, bancheta fracționată în trei elemente poate fi glisată longitudinal, pentru și mai multă flexibilitate.

Audi exclusive

Creați un unicat! Propriul dumneavoastră Audi RS Q8! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate.

 

Luați loc la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun, deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de ocupanții automobilului aflat în mers cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi SQ8

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.