Audi Logo
Meniu

Prelungire online licențe Servicii Digitale

Audi Connect - conectat cu automobilul dumneavoastră Audi și cu lumea. Numeroase servicii Audi Connect vă oferă un plus de confort și divertisment în timpul călătoriei, chiar din momentul achiziției. Și pentru ca acest lucru să rămână neschimbat, vă puteți prelungi licențele pentru pachetele Audi Connect Sistem de navigație & Infotainment, precum și Remote & Control foarte simplu și rapid, online prin myAudi. Imediat după finalizarea achiziției, serviciile corespunzătoare vă stau din nou la dispoziție.¹

Rapid

La scurt timp după prelungirea licenței, serviciile dumneavoastră Audi Connect sunt din nou active în autovehiculul dumneavoastră.

Confortabil

Prelungiți licențele pentru serviciile dumneavoastră Audi Connect simplu, online, prin portalul myAudi sau aplicația myAudi.

Clar

În myAudi vi se afișează numai serviciile Audi Connect pentru care urmează o prelungire de licență.

Prelungire licențe Audi connect: privire de ansamblu

Verificați acum care sunt licențele pentru serviciile dumneavoastră Audi Connect pe care le puteți prelungi în cazul automobilului dumneavoastră Audi cu numai câteva click-uri. Prelungirea licențelor este disponibilă pentru toate autovehiculele compatibile Audi Connect începând cu an model 2010 și se poate realiza simplu prin intermediul portalului myAudi sau al aplicației myAudi.

Sistem Navigație & Infotainment Audi connect*

Licența pentru funcțiile Audi Connect Navigatie & Infotainment expiră? Puteți să prelungiți acum rapid și fără complicații licența pentru pachetul Infotainment connect, prin intermediul aplicației myAudi. Prelungirea licenței include următoarele funcții: > Online Points of Interest (Puncte de Interes Online) > On-Street Parking > Informații online din trafic > Informații despre pericole > Informații indicatoare rutiere online > Informații despre vreme > myAudi Navigation > W-LAN Hotspot > Știri Online > Profiluri de utilizator > Online-Media-Streaming

Audi Connect Remote & Control*

Interconectat cu lumea și cu autovehiculul dumneavoastră Audi. Datorită serviciilor de control al autovehiculului Audi connect, puteți comanda confortabil și în siguranță funcțiile selectate ale autovehiculului, prin aplicația myAudi de pe smartphone. Chiar și după expirarea licenței, nu mai trebuie să renunțați la funcțiile preferate. Prelungirea licenței include următoarele funcții: > Starea autovehiculului > Comanda de la distanță pentru încuiere și descuiere > Comanda de la distanță a încălzirii în staționare > Poziția de parcare > Notificarea de tip Push a instalației de alarmă antifurt

* Disponibilitatea serviciilor individuale Audi Connect depinde de model și de țară și vă este indicată în timpul procesului de achiziție de pe myAudi, în cadrul declinării răspunderii Audi pentru produs.

Prelungirea licențelor Audi Connect: în 3 pași simpli

Autovehiculul dumneavoastră este compatibil Audi connect și utilizați deja servicii Audi connect? În aplicația myAudi sau portalul myAudi puteți vedea dintr-o singură privire care licență expiră în curând sau a expirat deja. Aici vă puteți prelungi licențele cu numai câteva click-uri. Aflați cum în continuare.

În cazul unei prime prelungiri de licență trebuie salvate o singură dată datele de plată și facturare.

Pasul 1

Conectați-vă în myAudi cu un cont myAudi verificat cu rol de utilizator principal sau secundar*. Dacă încă nu dețineți un cont myAudi, vă rugăm să îl creați mai întâi.

Pasul 2

Pentru ca prelungirea de licență Audi Connect să fie afișată, trebuie să adăugați un autovehicul compatibil Audi Connect în contul dumneavoastră myAudi, prin intermediul seriei de șasiu a autovehiculului (VIN).

Pasul 3

Selectați apoi serviciile Audi Connect pentru care doriți să prelungiți licența. Pentru a finaliza procesul de achiziție trebuie să vă exprimați acordul cu privire la declinarea răspunderii pentru produs. Începând cu următoarea pornire a autovehiculului, serviciile dumneavoastră digitale sunt din nou active și pot fi utilizate.

* În funcție de tipul de autovehicul poate fi necesară o verificare în calitate de utilizator principal.

Verificare disponibilitate

Prelungirea de licențe Audi connect în aplicația myAudi

Savurați libertatea și prelungiți licențele Audi Connect pentru autovehiculul dumneavoastră foarte simplu, de oriunde, prin intermediul aplicației myAudi.

¹ Puteți prelungi duratele serviciilor dumneavoastră Audi Connect pe myAudi începând cu 2 săptămâni înainte de expirarea licențelor. În cazul unei prelungiri anticipate a licenței, serviciile dumneavoastră Audi Connect vă stau la dispoziție fără întrerupere.

* În funcție de tipul de autovehicul poate fi necesară o verificare în calitate de utilizator principal.