Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Cu Audi Connect, limitele dispar

Accesul la Internet în bandă largă vă permite să vă continuați viața digitală de zi cu zi și la bordul automobilului dumneavoastră Audi, direct, fără întreruperi și fără proceduri complicate. Numeroasele servicii și funcții digitale cresc confortul călătoriilor și sporesc, de asemenea, siguranța. Descoperiți pachetele de servicii Audi Connect:

 

Pachetele Audi Connect

Pachetele de servicii Audi Connect vă oferă numeroase funcții și servicii special concepute pentru cotidianul digital contemporan. Acestea vă susțin la drum, adaptându-se în permanență la situația curentă.

Navigație și Infotainment Audi Connect

Pachetul Navigație și Infotainment Audi Connect vă oferă informații în timp real, de care fac uz și sistemele de navigație și de infotainment. Numeroasele funcții și servicii inovatoare vă asistă în timpul călătoriei, dar și înainte și după aceasta. Portofoliul variat de servicii vă susține în situațiile complexe întâlnite la volan, pentru un plus de confort și mai multă siguranță. În funcție de model și de echiparea aleasă, aveți la dispoziție diferite funcții.

 • Utilizarea inteligenței colective în situații de risc
 • Recunoaștere vocală optimizată, datorită accesului on-line
 • Informații adiționale privind punctele de interes, precum stațiile de alimentare și parcările

Serviciile Audi Connect pentru Navigație și Infotainment

Informații privind pericolele*

Sistemul avertizează șoferul cu privire la punctele în care au avut loc accidente sau unde sunt vehicule avariate, precum și la condiții meteo periculoase, precum ceață sau polei. Informațiile sunt transmise on-line șoferilor de către autovehiculele cu senzori speciali, ce identifică pericolele. Riscurile astfel detectate sunt afișate de sistemul de navigație, precum și pe panoul multifuncțional de instrumente.

Puncte de Interes online*

Acces la puncte de interes (de ex. stații de alimentare și parcări acoperite) de la terți, direct din sistemul de navigație. La nevoie pot fi afișate și informații suplimentare dinamice precum evaluări și programe de funcționare, prețuri actuale la combustibil, precum și disponibilitatea locurilor de parcare.

Actualizarea on-line a hărților de navigație*

Această funcție oferă rapid date de navigație actualizate, naționale sau regionale, după preferințe, prin intermediul sistemului de navigație. Sistemul vă informează când apar actualizări noi, indicându-vă inclusiv mărimea fișierelor.

 

Navigația myAudi*

Permite interconectarea smartphone-ului cu sistemul de navigație al automobilului, pentru căutarea destinației și pentru indicațiile de navigație. Când porniți mașina, ruta va fi transmisă automat de la telefonul mobil, la sistemul de navigație al autovehiculului, navigația fiind continuată aici. Când părăsiți mașina, smartphone-ul preia automat navigația și vă conduce până la destinație.

Informații on-line din trafic*

Informații actuale și pertinente cu privire la starea traficului, ambuteiaje, obstacole și la dizolvarea ambuteiajelor. Datele din trafic sunt oferite aproape instantaneu, în timp real, pentru optimizarea instrucțiunilor de navigație, a rutei și a duratei călătoriei, în funcție de starea traficului.

Introducerea destinației din myAudi*

Urmăriți-vă propriile obiective și atingeți aceste obiective. Oricând și oriunde. Puteți să vă planificați destinațiile de navigație confortabil și de pe smartphone-ul dumneavoastră, iar myAudi și aplicația myAudi vă oferă apoi opțiunea de a vă trimite destinațiile alese în sistemul autovehiculului. Apoi când vă urcați la bord, puteți prelua destinațiile în sistemul de navigație, pentru a primi instrucțiunile aferente.

 

Știrile on-line*

Știrile on-line vă permit afișarea și citirea, direct în automobil, a informațiilor și știrilor din întreaga lume. De asemenea, vă puteți personaliza după preferințe știrile din myAudi, cu feed-uri RSS. Astfel, în timp ce călătoriți, puteți fi mereu la curent cu știrile, pe diferite domenii, de pildă cu rezultatele meciurilor de fotbal, știrile politice sau economice.

Media-Streaming on-line*

Cu aplicația MyAudi pentru smartphone-uri puteți reda cu dispozitivul MMI informațiile selectate și accesate prin streaming. Trebuie doar să conectați smartphone-ul prin WiFi cu sistemul MMI Navigation pentru a avea acces la posturi radio de pe întreg mapamondul, precum și la serviciile unor terți, precum Amazon Music sau Napster. Posturile pot fi selectate, de exemplu, în funcție de stilul musical sau prin căutare liberă.

Informații meteo*

Veți ști ce vreme vă așteaptă, indiferent încotro vă va duce drumul, căci Audi connect vă oferă informațiile aferente: previziunile meteo și avertizările sunt prezentate clar, cu ajutorul unor grafice și hărți clare. Astfel, puteți beneficia de previziuni orare precise pentru zilele următoare, inclusiv de radarul meteo.

 

Informații on-line privin indicatoarele de circulație*

MMI Navigation vă poate afișa în permanență limitările curente de viteză, datorită funcției Audi connect pentru indicatoarele de circulație. În combinație cu funcția opțională de recunoaștere a indicatoarelor de circulație, ce funcționează cu ajutorul unei camere video, sistemele mașinii identifică indicatoarele de circulație de pe drum pentru limitarea vitezei, iar aceste informații sunt transmise anonim către un server Audi, în vederea actualizării materialului cartografic.

Informații privind semaforizarea*

Interconectarea on-line cu infrastructura orașului permite afișarea informărilor cu privire la fazele semafoarelor, pentru diferite zone ale orașului. Astfel, șoferul poate vedea dacă la viteza actuală de mers va ajunge la următorul semafor când acesta arată culoarea verde, în măsura în care această viteză se încadrează în limitele impuse de lege. Când ajungeți la un semafor roșu, se va afișa în mașină durata rămasă a culorii roșii, în secunde. Acest serviciu este inițial disponibil în Ingolstadt, urmând ca în viitorul apropiat, să fie extins și în alte orașe europene.

Acces la Twitter*

Integrarea aplicației Twitter permite afișarea sau citirea newsfeed-urilor, a trend-urilor și tweet-urilor conturilor Twitter conectate. Puteți chiar transmite direct din mașină propriile Tweet-uri compuse din module de text predefinite.

 

Accesul la calendar*

Astfel sunteți mereu informat cu privire la programările și întâlnirile dumneavoastră, chiar și atunci când sunteți la bordul mașinii. Reprezentare clară a intrărilor din agenda dumneavoastră pe display-ul sistemului MMI și preluare facilă în sistemul de navigație.

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului pentru anumite modele de automobile și regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în specificațiile fiecărui automobil.

Navigație și Infotainment Audi Connect plus

Acest pachet conține toate serviciile oferite de pachetul Navigație și Infotainment Audi Connect, la care se adaugă și alte servicii inovatoare, ca de pildă:

 • Navigația cu Google Earth™.
 • Verificarea în on-line a comenzilor vocale
 • Modele 3D ultra-detaliate ale orașelor

Serviciile Audi Connect plus pentru Navigație și Infotainment

Modele 3D ultra-detaliate ale orașelor*

Orientarea și mai facilă este posibilă cu ajutorul modelelor 3D ale clădirilor.

Integrarea asistentului Amazon Alexa*

Acum, serviciul vocal Alexa de la Amazon poate fi integrate în automobil, pentru a putea fi folosit și la drum. Astfel puteți reda muzică, urmări știrile sau buletinele meteo, plus multe altele. De asemenea, astfel puteți controla și dispozitivele smarthome. Serviciile Alexa funcționează pe bază de cloud, fiind astfel în permanență optimizate și extinse cu noi funcții.

Radio on-line*

Această funcție vă permite să accesați posturile radio on-line, direct din sistemul MMI al mașinii. Este la fel de simplu ca selectarea în manieră clasică a posturilor radio. De asemenea, astfel vă puteți asculta postul radio local, inclusiv atunci când ieșiți din zona de emisie locală.

 

Navigația cu Google Earth™*

Harta ultra-detaliată din satelit oferită de Google Earth™ face ca navigația cu sistemul MMI să poată oferi hărți mai realiste. Astfel, veți putea recunoaște mai ușor locul prin care conduceți și vă veți putea orienta mai simplu, iar layout-ul este mai rafinat.

Căutarea on-line a destinațiilor de navigație*

Accesul la bazele on-line de date vaste vă asigură rezultate optime la căutările pentru destinația de navigație. În acest sens, puteți folosi și comanda vocală, ceea ce reduce la minimum distragerea atenției. Alături de adresele care pot fi preluate direct ca destinație de navigație, căutarea on-line vă oferă și informații adiționale, ca de pildă fotografii, orarul și evaluările clienților.

Comanda vocală on-line*

Deoarece sistemul corelează on-line comenzile vocale ce îi sunt date, rata de recunoaștere este considerabil optimizată și calitatea rezultatelor crește simțitor. Comanda vocală on-line permite, de asemenea, dictarea mesajelor SMS și e-mail cu text liber formulat. Astfel, nu mai sunteți obligat să vă rezumați doar la structuri de text predefinite.

 

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului pentru anumite modele de automobile și pentru anumite regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în specificațiile fiecărui automobil.

Audi Connect - Apel de urgență și Service

Pachetul Audi Connect - Apel de urgență și Service vă oferă sentimentul plăcut de siguranță la drum, indiferent încotro vă îndreptați. Acest pachet include numeroase servicii care vă vor fi de ajutor în eventuale situații de urgență. Astfel, transmiterea automată a datelor automobilului permite organizarea de către instituțiile abilitate a ajutorului rapid în cazul accidentelor grave. Dar și în situațiile unor defecțiuni/avarii sau pene sau în caz de accident mai ușor, Audi Connect vă vine în ajutor cu serviciile adecvate. Totodată, Audi connect include servicii inovatoare, care vă oferă asistență variată pentru lucrările de service aferente automobilului dumneavoastră.

 • Ajutor în caz de avarie
 • Programare on-line

Serviciile Audi Connect - Apel de urgență și Service

Serviciul de apel de urgență*

În cazul unui accident grav, apelul de urgență va fi inițiat automat, iar, până când sosește asistența la fața locului, veți beneficia de asistență personală prin conexiune telefonică de voce, în limba dumneavoastră națională. În cazul unor accidente ale altor participanți la trafic sau în cazurile de urgență medicală, aveți, de asemenea, posibilitatea de a accesa manual apelul de urgență.

Apelarea on-line a asistenței în caz de avarie*

Ajutor rapid și competent în caz de avarie sau pană, prin simpla acționare a butonului Service Call integrat în modulul de la nivelul plafonului mașinii.

Serviciile Audi pentru dosare de daună*

În cazul în care automobilul are o daună, veți fi asistat de serviciul special Audi în derularea dosarului de daună, în acest sens stându-vă la dispoziție angajați de specialitate.

 

Programarea on-line la un service Audi*

Puteți fi informat automat cu privire la lucrările de service ce vor trebui efectuate în următoarea perioadă. Astfel veți economisi timp, căci programarea la service va deveni extrem de facilă și rapidă, iar partenerul de service Audi va primi deja în prealabil, on-line, informațiile importante despre automobil.

 

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului pentru anumite modele de automobile și anumite regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în specificațiile fiecărui automobil.

Audi Connect Remote & Control

Serviciile Audi Connect pentru controlarea automobilului de la distanță includ diferite funcții pe care le puteți accesa prin intermediul smartphone-ului. Gama de servici disponibile poate varia în funcție de model. Automobilul vă este protejat impotriva accesării de către terți prin procedura de înregistrare prealabilă în myAudi. Astfel beneficiați de siguranță maximă la accesarea informațiilor și controlarea funcțiilor automobilului dumneavoastră, folosindu-vă smartphone-ului și aplicația myAudi, pentru a putea, de exemplu:

 • să descuiați și încuiați mașina prin intermediul smartphone-ului
 • să accesați informații despre autovehicul, precum nivelul uleiului sau al combustibilului, folosind aplicația myAudi
 • să fiți notificat în cazul în care este declanșată alarma anti-furt opțională

Serviciile Audi connect - Serviciile Remote & Control

Starea automobilului*

Accesul de la distanță la datele automobilului vă permite să accesați foarte simplu numeroase informații despre mașina dumneavoastră, folosind aplicația myAudi de pe smartphone-ul dumneavoastră. Autovehiculele e-tron vă oferă în exclusivitate și informații privind nivelul de încărcare a bateriei și autonomia electrică!

Deblocarea și blocarea portierelor de la distanță*

Aplicația myAudi vă permite să descuiați și încuiați mașina, oriunde v-ați afla. Puteți fi în cafeneaua de alături sau în celălalt capăt al orașului. Totodată, automobilul dumneavoastră este protejat împotriva accesului neautorizat, deoarece inițial veți parcurge o procedură specială de înregistrare în myAudi și veți primi un cod PIN.

Controlarea de la distanță a încălzirii staționare*

Funcția confortabilă de accesare și acționare de la distanță a încălzirii staționare vă permite controlul de la distanțe mai mari decât cele acoperite de telecomanda cheii.

 

Poziția de parcare*

Ni s-a întâmplat tuturor: am parcat în grabă și când să ne întoarcem, nu mai suntem foarte siguri în care parte a parcării ne-am lăsat mașina. Serviciul Audi connect pentru găsirea poziției de parcare a mașinii vă permite să vă regăsiți rapid și simplu automobilul dumneavoastră Audi, poziția acestuia fiind afișată clar pe harta aplicației MyAudi.

Notificările alarmei anti-furt*

Funcția Audi Connect de notificare în cazul declanșării alarmei opționale anti-furt vă poate informa prin intermediul aplicației MyAudi în cazul în care a fost declanșată această alarmă. Va fi afișat și motivul declanșării (de ex. alarma de mișcare), precum și data și ora declanșării.

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului în funcție de modelele de automobile și regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în specificațiile fiecărui automobil.

Audi Connect Remote & Control pentru e-tron

Serviciile Audi Connect Remote & Control vă oferă funcții adiționale speciale pentru e-tron, pe care le veți putea accesa și controla din aplicația myAudi, ca de exemplu:

 • informații cu privire la nivelul de încărcare
 • informații privind autonomia electrică
 • planificarea rutelor inclusiv opririle necesare pentru încărcare

Serviciile Audi Connect - Serviciile Remote & Control pentru e-tron

Starea automobilului*

Accesul de la distanță la datele automobilului vă permite să accesați foarte simplu numeroase informații despre mașina dumneavoastră, folosind aplicația myAudi de pe smartphone-ul dumneavoastră. Adițional vă sunt furnizate informații despre nivelul actual de încărcare a bateriei și autonomia electrică actuală.

Datele despre călătorie*

Doriți să vedeți câteva informații despre ultimele dumneavoastră călătorii? Serviciul Audi connect "Date de călătorie" vă permite să accesați datele din memoria recentă sau memoria pe termen lung, folosind aplicația myAudi. Astfel puteți, de exemplu, accesa date precum consumul motorului electric și viteza medie.

Poziția de parcare*

Pe harta aplicației myAudi vă poate fi afișat locul în care ați parcat mașina, astfel încât să o găsiți rapid și simplu.

Descuierea și încuierea de la distanță a mașinii*

Aplicația myAudi vă permite să descuiați și încuiați mașina, oriunde v-ați afla. Puteți fi în cafeneaua de alături sau în celălalt capăt al orașului. Totodată, automobilul dumneavoastră este protejat împotriva accesării neautorizate, deoarece inițial veți parcurge o procedură specială de înregistrare în myAudi și veți primi un cod PIN.

Controlul de la distanță al încărcării*

Aplicația myAudi vă permite să verificați rapid și simplu nivelul de încărcare al bateriei. La fel puteți iniția și procesul de încărcare sau puteți programa încărcarea.

Controlul de la distanță al climatizării*

Controlând de la distanță sistemul de climatizare, puteți seta temperatura preferată prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră, încă înainte de a porni la drum.

Funcția de planificare a rutelor pentru e-tron*

Beneficiați de posibilitatea de a vă planifica călătoriile din confortul de acasă, folosind aplicația myAudi. Dacă este nevoie de o oprire pentru încărcare pe parcursul rutei, aceasta va fi luată automat în calcul. Iar datorită bazei de date on-line la care este conectat sistemul, vor fi avute în vedere și stațiile de încărcare recent instalate.

Stațiile de încărcare*

Veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu bună asupra stațiilor de încărcare de-a lungul rutei, chiar și la drum lung.

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului pentru anumite modele de automobile și regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în specificațiile fiecărui automobil.

Audi Connect: Dotări opționale

Funcția de cheie digitală oferită de Audi Connect și cea de localizare a mașinii în scopuri anti-furt sunt oferite ca dotare opțională adițională la pachetul Apel de urgență și Service.

Cheia Audi Connect*

Smartphone-ul dumneavoastră devine cheie digitală pentru automobilul dumneavoastră, fără să mai fie nevoie de cheia fizică. Astfel, nu mai trebuie să vă întâlniți personal cu utilizatorii secundari ai mașinii pentru a le pune la dispoziție accesul la mașină, iar funcționarea cheii Audi Connect este asigurată și atunci când bateria este descărcată.

Sistemul Audi Connect anti-furt pentru localizare*

În caz de furt, mașina poate fi localizată rapid de instituțiile abilitate și mașina poate fi blocată de la distanță.

* Partenerul dumneavoastră Audi vă poate oferi detalii cu privire la disponibilitatea serviciului pentru anumite modele de automobile și regiuni. Informații detaliate sunt oferite și în manualul fiecărui automobil.