Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

My Audi Connect

Ați cumpărat un automobil echipat cu pachetul Navigație și Infotainment Audi Connect și doriți să utilizați acum funcțiile sale utile? Tutorialele video detaliate și întrebările frecvente explică, de exemplu, modul în care se derulează înregistrarea și verificarea în MyAudi, modul în care puteți crea un utilizator principal pentru automobilul dumneavoastră și cum puteți utiliza cel mai bine aplicația myAudi. Informații detaliate și mențiuni privind disponibilitatea serviciilor găsiți la secțiunile de prezentare a serviciilor și modelelor.

myAudi

myAudi este poarta dumneavoastră spre universul digital și conectat al mărcii Audi. Aici puteți accesa datele importante ale automobilului, vă puteți administra datele prin intermediul portalului sau al aplicației și vă puteți configura și adapta serviciile. Carte de service digitală, detaliile automobilului, raportul de stare al automobilului sau știri cu și despre Audi, actualizate permanent: toate acestea și multe altele vă stau la dispoziție, la doar un click distanță, din confortul de acasă sau prin intermediul aplicației myAudi, când vă aflați la drum. În calitate de utilizator myAudi, aveți la dispoziție, de asemenea, toate serviciile personalizate, pe care le puteți accesa în urma autentificării în aplicația myAudi sau pe portalul myAudi. Este vorba, de exemplu, de serviciul de acces la mașină și de încuiere a mașinii cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră. De asemenea, astfel puteți efectua și diferite setări pentru serviciile dumneavoastră sau puteți trimite destinațiile dumneavoastră personale de navigație către automobilul dumneavoastră Audi.

 

Aplicația myAudi

Aplicația myAudi face legătura între cotidianul dumneavoastră și automobil și vă sporește confortul la condus, cu diferite funcții și servicii inovatoare. Puteți accesa în orice moment informații în timp real cu privire la automobilul dumneavoastră, ținând astfel mereu sub observație nivelul combustibilului în rezervor, autonomia, programările la service, avertizările și multe altele. Planificați călătoriile confortabil din aplicația dumneavoastră și trimiteți destinațiile și rutele direct către automobilul dumneavoastră. Climatizarea și deschiderea și închiderea portierelor pot fi, de asemenea, accesate de la depărtare. În funcție de modelul și dotările automobilului dumneavoastră Audi, disponibilitatea serviciilor poate varia.

Descarcă aplicația MyAudi

 

Cum mă conectez cu autovehiculul meu?

Serviciile sunt furnizate în multe țări europene prin intermediul card-ului SIM integrat în autovehicul, iar costurile aferente conexiunii de date sunt incluse în prețul serviciilor. Excepție face conexiunea de date pentru hotspot-ul WiFi, utilizarea serviciilor Online-Media-Streaming, On-line Radio și Hybrid Radio, precum și anumite alte servicii oferite prin intermediul aplicației Audi pentru smartphone-uri. Conexiunea pentru aceste servicii este, de asemenea, asigurată de cardul SIM integrat în autovehicul, impune însă un abonament de date oferit contra cost prin intermediul partenerului Audi. Informații cu privire la tarife și contractare găsiți la www.audi.com/myaudi. Dacă totuși introduceți un card SIM extern în slot-ul pentru card-uri SD, atunci toate conexiunile (pentru serviciile Audi connect și WiFi) de date vor fi asigurate prin intermediul acestui SIM. Costurile astfel generate cad în sarcina clientului. Este exclusă compensarea acestor costuri de către Audi. Pentru anumite servicii, ca de exemplu cel de descuiere și încuiere a autovehiculului în baza funcției "Audi connect Remote & Control", este necesară înregistrarea în myAudi și verificarea ca utilizator principal. Astfel, automobilul dumneavoastră este protejat împotriva accesului neautorizat al terților. Informații despre procedura de înregistrare puteți găsi pe paginile următoare sau la partenerul dumneavoastră Audi. Dacă doriți să utilizați anumite funcții de sincronizare ale aplicației myAudi, ca de exemplu să trimiteți destinații către autovehiculul dumneavoastră, trebuie să vă autentificați cu contul dumneavoastră myAudi în autovehicul.

 

SIM-ul Audi Connect

SIM-ul Audi Connect este un card SIM integrat direct în automobil (embedded SIM), inclus, de regulă, în dotarea Audi connect, în funcție de model și țară. Card-ul SIM aduce serviciile connect la bordul mașinii, prin intermediul unui modul LTE/UMTS, în funcție de model, cu viteze de descărcare de până la 100 MBit/s. SIM-ul include un anumit volum de date pentru utilizarea celor mai multe servicii Audi connect. În plus, SIM-ul Audi connect trece automat, când este cazul, la furnizorul național de servicii de date, în cele mai multe țări europene. Astfel, clientul nu mai trebuie să își facă niciun fel de griji cu privire la taxele de roaming ridicate și nici nu mai trebuie să se preocupe cu procedurile impuse de roaming. De asemenea, clientul poate achiziționa și date pentru un hotspot WiFi propriu pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor. Astfel, este posibil și streaming-ul on-line (de exemplu Amazon Prime Music), precum și ascultarea posturilor radio on-line prin intermediul On-line Radio.Vă rugăm să rețineți că pentru următoarele servicii trebuie achiziționat trafic de date suplimentar de la Cubic Telecom: radio online, radio hibrid, streaming media online și alte servicii de streaming pe bază de aplicații.

Vă rugăm să aveți în vedere că pentru următoarele servicii este nevoie de date adiționale, ce trebui contractate adițional, prin intermediul Cubic Telecom: On-line Radio, Hybrid Radio, Online Media-Streaming și alte servicii de streaming pe bază de aplicație.

 

Hotspot-ul WiFi

Audi Connect oferă acces la internet fără fir, prin hotspot WiFi, în combinație cu Audi Bluetooth. Astfel pot să aibă acces la internet până la 8 dispozitive mobile, de la laptop-uri, la tablete și smartphone-uri, iar șoferul poate utiliza în continuare, simultan, sistemul MMI. Conexiunea la internet se face prin intermediul antenei de pe plafon, ceea ce permite nivelul maxim posibil de stabilitate a conexiunii și o calitate excelent a recepției. Criptarea conform standardului WPA2 asigură siguranța datelor transferate.

Dacă automobilul dispune de un card SIM integrat permanent (SIM-ul Audi connect), puteți contracta pachete adiționale de date din Magazinul on-line al partenerului Audi, Cubic Telecom, folosindu-vă contul myAudi sau prin intermediul sistemului MMI al mașinii*. Dacă optați pentru un pachet pentru Europa, transferul de date la trecerea unei granițe naționale, adică la schimbarea rețelei, va continua automat și la prețul stabilit.

* Posibilitatea de contractare prin intermediul sistemului MMI al automobilului dumneavoastră depinde de model. Vă rugăm să solicitații informațiile acestea partenerului dumneavoastră Audi.