Electric. Și plin de detalii minunate

Putere electrică maximă de până la

220

kW 1,2

Accelerare (0–100 km/h) în până la

6,2

sec.

Autonomie (WLTP) de până la

542

km

 

O apariție impunătoare

Designul sportiv ce definește Audi Q4 e-tron Sportback dă formă viitorului mobilității electrice, cu secțiunea frontală cu linii tensionate și spatele marcat de forță. Silueta cu linia dinamică a plafonului creează un profil pur și simplu spectaculos.

Dimensiuni generoase și interior variabil

Fiind un automobil polivalent și pretându-se excelent și ca automobil de familie, Audi Q4 Sportback e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, ce, incluzând și torpedoul, însumează o capacitate totală de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 Sportback e-tron au loc bagaje cu un volum total de 535 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.460 de litri.

Sunetul atinge noi cote

Puteți să vă echipați automobilul Audi Q4 e-tron opțional și cu sistemul de sunet Sonos Premium. Astfel, ocupanții mașinii vor fi răsfățați de 10 difuzoare de înalte performanțe, inclusiv difuzorul central și subwoofer-ul, muzica fiind redată cu sunete înalte și joase clare precum cristalul și cu bași profunzi.

Notă: În imagine: Audi Q4 e-tron.

Încărcați acasă sau în călătorii

Datorită ofertei complete pentru încărcare, cu soluții inteligente pentru acasă, dar și pentru stațiile publice, puteți să vă conduceți automobilul electric fără să fie nevoie să faceți compromisuri.

Încărcare de la 5% la 80% în

29

Min. 3

Capacitate baterie (netă) de până la

76,6 2

kWh

Puncte de încărcare disponibile - peste

360.000

 

Dinamism croit pe măsură

Cu sistemul opțional Audi drive select, caracteristicile automobilului pot fi influențate în baza celor cinci moduri de configurare: de la foarte eficient, la deosebit de dinamic. Direcția progresivă opțională permite un raport variabil, în funcție de unghiul de virare al roților, precum și asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare.

Audi Q4 e-tron Sportback in dynamischer Fahrt

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron

Consum energie electrică (în regim mixt⁴): 16,9–22,2 kWh/100 km (WLTP)

Emisii CO₂ în g/km (în regim mixt⁴): 0

Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)

 1. Puterea maximă utilizabilă de până la 25 kW ce poate fi accesată pe o perioadă de maximum 30 de secunde a fost determinată conform UN-GTR.21.
 2. Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro:
 3. Durata de încărcare menționată este valabilă exclusiv pentru Audi Q4 Sportback 40 e-tron*.
 4. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 5. Pentru activare este necesar un contract prealabil pentru e-tron Charging Service sau Audi charging. Apoi serviciul va putea fi activat din aplicația myAudi, iar certificatul electronic Plug & Charge aferent va fi transferat wireless la automobilul în cauză.
 6. Pentru informații privind prizele industriale compatibile, vă rugăm să vă adresați distribuitorului dumneavoastră Audi.
 7. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023. Automobilele Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron din anul de fabricație de serie 2023 (lansate în producție începând cu săptămâna calendaristică 35/2022) pot folosi funcția Plug & Charge începând cu martie 2023, în condițiile activării prealabile. În funcție de contractul dumneavoastră de telefonie mobilă pot fi ocazionate costuri adiționale. Clienții care au încheiat un contract pentru abonamentul Audi charging pro și folosesc un automobil Audi 100% electric (plată integrală, leasing, credit) pot fi scutiți de plata abonamentului lunar de bază. În acest caz, automobilul dumneavoastră trebuie să fie din anul de fabricație de serie curent sau din anul anterior. Oferta este valabilă exclusiv pentru primul contract încheiat și nu poate fi transmisă unui terț. După scurgerea unui an, se aplică condițiile normale de preț. Oferta aceasta specială pusă la dispoziție de AUDI AG vă va fi afișată în aplicația myAudi la încheierea contractului, dacă sunteți autentificat în calitate de utilizator principal. Această ofertă este aplicabilă începând cu 01.01.2023. Automobilele hibride plug-in sunt exceptate de la această ofertă.
 8. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul de aplicații pe care îl folosiți. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 9. Pentru a putea folosi Plug & Charge, este necesar un abonament compatibil cu Plug & Charge (basic, plus, pro), precum și un automobil compatibil cu Plug & Charge. În funcție de contractul dumneavoastră de telefonie mobilă pot fi ocazionate costuri adiționale.
 10. Detalii despre Audi connect puteți găsi pe www.audi.at/connect și la partenerul dumneavoastră Audi.
 11. Display-ul head-up nu poate fi utilizat în condiții optime dacă persoana de la volan poartă ochelari de soare cu polarizare.
 12. Vă rugăm să aveți în vedere că Sistemele funcționează în anumite limite, cu scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare persoanei de la volan, care trebuie să fie în permanență atentă la desfășurarea traficului.