Audi Logo
Meniu

Q4 Sportback e‐tron

 
 

Putere electrică maximă de până la

250

kW 1,2

Accelerare (0–100 km/h) în până la

5,4

sec.

Autonomie (WLTP) de până la

562

km

 

O apariție impunătoare

Designul sportiv ce definește Audi Q4 e-tron Sportback dă formă viitorului mobilității electrice, cu secțiunea frontală cu linii tensionate și spatele marcat de forță. Silueta cu linia dinamică a plafonului creează un profil pur și simplu spectaculos.

Dimensiuni generoase și interior variabil

Fiind un automobil polivalent și pretându-se excelent și ca automobil de familie, Audi Q4 Sportback e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, ce, incluzând și torpedoul, însumează o capacitate totală de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 Sportback e-tron au loc bagaje cu un volum total de 535 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.460 de litri.

Sunetul atinge noi cote

Puteți să vă echipați automobilul Audi Q4 e-tron opțional și cu sistemul de sunet Sonos Premium. Astfel, ocupanții mașinii vor fi răsfățați de 10 difuzoare de înalte performanțe, inclusiv difuzorul central și subwoofer-ul, muzica fiind redată cu sunete înalte și joase clare precum cristalul și cu bași profunzi.

Notă: În imagine: Audi Q4 e-tron.

Încărcați acasă sau în călătorii

Datorită ofertei complete pentru încărcare, cu soluții inteligente pentru acasă, dar și pentru stațiile publice, puteți să vă conduceți automobilul electric fără să fie nevoie să faceți compromisuri.

Încărcare de la 5% la 80% în

28

Min. 3

Capacitate baterie (netă) de până la

77

kWh

Putere de încărcare DC maximă până la

175

kW

 

Dinamism croit pe măsură

Cu sistemul opțional Audi drive select, caracteristicile automobilului pot fi influențate în baza celor cinci moduri de configurare: de la foarte eficient, la deosebit de dinamic. Direcția progresivă opțională permite un raport variabil, în funcție de unghiul de virare al roților, precum și asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

 

Audi Q4 e-tron

Consum energie electrică (în regim mixt⁴): 16,61-21,27 kWh/100 km (WLTP)

Emisii CO₂ în g/km (în regim mixt⁴): 0

Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)