Audi Logo
Meniu
 
 

Putere electrică maximă de până la

250

kW 1,2

Accelerare (0–100 km/h) în până la

5,4

sec.

Autonomie (WLTP) de până la

545

km

 

Sunetul atinge noi cote

Puteți să vă echipați automobilul Audi Q4 e-tron opțional și cu sistemul de sunet Sonos Premium. Astfel, ocupanții mașinii vor fi răsfățați de 10 difuzoare de înalte performanțe, inclusiv difuzorul central și subwoofer-ul, muzica fiind redată cu sunete înalte și joase clare precum cristalul și cu bași profunzi.

Mai mult spațiu pentru experiențe extraordinare

Fiind un automobil polivalent și pretându-se excelent și ca automobil de familie, Audi Q4 e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, ce, incluzând și torpedoul, însumează o capacitate totală de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.490 de litri. Poziția pe scaunele din spate este cu aproape 7 centimetri mai înaltă decât pe scaunele din față, oferind totodată spațiu amplu la nivelul capului și al genunchilor.

Încărcați acasă sau în călătorii

Datorită ofertei complete pentru încărcare, cu soluții inteligente pentru acasă, dar și pentru stațiile publice, puteți să vă conduceți automobilul electric fără să fie nevoie să faceți compromisuri.

 
 

Încărcare de la 5% la 80% în

28

Min.3

Capacitate baterie (netă) de până la

77

kWh 2

Putere de încărcare DC maximă până la

175

kW

 

Avangardism fascinant

Designul clar ce definește Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu designul său marcat de linii tensionate, cu secțiunea frontală concentrată și designul posterior marcat de forță. Silueta accentuată și linia plafonului ce pare că plutește liber creează un profil pur și simplu spectaculos.

Și totul devine și mai dinamic

Cu sistemul opțional Audi drive select, caracteristicile automobilului pot fi influențate în baza celor cinci moduri de configurare: de la foarte eficient, la deosebit de dinamic. Direcția progresivă opțională permite un raport variabil, în funcție de unghiul de virare al roților, precum și asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

 

Audi Q4 Sportback e-tron

Consum energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt⁴): 16,16–21,27;

Emisii CO₂ în g/km (în regim mixt⁴): 0

Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)