Audi Logo
Menu

Schimb Parbriz Audi

Mai întâi o lovitură de piatră. Apoi o mică denivelare a solului sau umezeală înghețată. Și deja s-a întâmplat - o fisură în parbrizul automobilului dumneavoastră Audi. O daună cu consecințe grave: Rigiditatea autovehiculului este afectată, funcționarea airbagului pasagerului față poate fi limitată, siguranța pasagerilor și altor participanți la trafic este pusă în pericol.

Vă recomandăm înlocuirea cu un parbriz original Audi. Acesta este produs respectând specificațiile stricte ale producătorului și garantează cele mai înalte standarde de calitate.

La modelele cu sisteme de asistență pentru șofer bazate pe camera video (asistent pentru faza lungă, identificarea indicatoarelor rutiere, asistent menținere bandă), la înlocuirea parbrizului modelului dumneavoastră Audi trebuie recalibrată și camera, pentru a se putea asigura astfel o utilizare fără erori a sistemelor de asistență pentru șofer.

Parbrizele Originale Audi

Parbrizele originale Audi sunt realizate dintr-un strat de sticlă exterior, precum și dintr-un strat de sticlă interior și sunt stabilizate cu ajutorul unei folii intermediare. Compoziția materialului asigură rezistență și o sensibilitate redusă la rupere - astfel, pasagerii sunt protejați împotriva rănilor provocate de cioburile de sticlă.

Alte avantaje ale parbrizelor originale Audi:

  • reduc zgomotul și razele UV dăunătoare.
  • asigură vizibilitate bună datorită proprietăților anti-aburire.
  • se realizează conform standardelor înalte de calitate Audi.
  • garantează rigiditatea caroseriei și stabilitatea, respectând specificațiile de serie.
  • asigură costuri de reparație reduse prin timpi de montaj scurți și un grad ridicat de potrivire.
 
Se incarca ...