Audi Logo
Meniu

Filtru pentru Polen și Praf Original Audi

Pe stradă și în natură există uneori foarte mult praf. Filtrele pentru polen și praf purifică aerul admis în habitaclu.

Avantaje filtrelor anti-alergenice Audi

  • filtrează 99% din polenul din aer.
  • asigură prin sistemul de filtrare multistrat reținerea eficientă a substanțelor dăunătoare din instalația de aer.
  • protejează instalația de climatizare a automobilului împotriva impurităților.
  • funcționează fiabil la temperaturi extreme, umiditate și sub influențe chimice.
  • sunt instalate din fabrică în tot mai multe modele Audi și pot fi echipate ulterior în multe modele.
  1. Filtru pentru particule Diesel: mediul de filtrare ultra-eficient reține polenul, funinginea de motorină și particulele.
  2. Filtru cu cărbune activ: elimină mirosurile neplăcute și gazele nocive, inclusiv ozonul, oxizii de sulf și oxizii de azot.
  3. Filtru pentru alergeni: substanța activă naturală conținută, ca de exemplu polifenol, învăluie și dezactivează eficient alergenii.

Întrebări frecvente

Filtrele de polen și praf reduc pătrunderea de polen și particule prin instalația de aer în habitaclul autovehiculului. Prin sistemul lor de filtrare multistrat, ele rețin eficient substanțele dăunătoare. Pentru a asigura permanent funcționarea impecabilă a filtrului în automobilul dumneavoastră Audi, acesta trebuie înlocuit periodic.

Intervalele de schimb pentru filtrul de polen sunt indicate de regulă de către producător. Filtrul trebuie înlocuit cel puțin o dată pe an sau la fiecare 15.000 de kilometri. În cazul persoanelor alergice sau astmatice, filtrul trebuie înlocuit mai frecvent. Cel mai bun moment pentru înlocuirea acestuia este chiar înainte de sosirea primăverii.

Apar mirosuri deranjante în habitaclu sau debitul de aer este scăzut.

Filtrele înlocuite regulat împiedică pătrunderea excesivă de polen și particule în habitaclul autovehiculului. Dacă filtrele nu funcționează impecabil, ele pot reprezenta un risc pentru siguranță.

 
Se incarca ...