Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
A6 allroad quattro

Flexibil, confortabil, extrovertit

A6 allroad quattro îmbină avantajele specifice modelelor Avant, cu punctele forte ce caracterizează modelele allroad, adică, de pildă, tracțiunea integrală permanentă quattro și un design off-road marcant.

Off-road, fără îndoială: exteriorul.

Designul spate apoteotic, cu difuzorul specific modelelor allrod și cu scutul de protecție evidențiat. Partea inferioară a barelor de protecție din față și din spate, evazările pasajelor roților, precum și pragurile sunt finisate ca dotare standard în nuanța de contrast Scandium Grey. Opțional puteți comanda aceste elemente finisate în Gri Manhattan metalizat sau în culoarea caroseriei.

Sportiv și exclusiv: interiorul

Datorită dimensiunilor generoase ale modelului Audi A6 allroad quattro, aveți suficient spațiu la cap și la picioare, indiferent pe ce scaun ați lua loc.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Călătorii incitante

Inclus în dotarea standard, sistemul de tracțiune integrală cu tehnologie ultra monitorizează în permanență situația, distribuind cuplul între punțile față și spate, în funcție de condițiile curente. Suspensiile pneumatice, de asemenea, incluse în dotarea standard, au amortizoare adaptive, reglând automat garda la sol a mașinii. Astfel, comparativ cu Audi A6 Avant, garda poate fi cu până la 39 de milimetri mai mare.

Audi A6 Avant

Consum combustibil mixt: 5,5-8,3 l/100 km

Emisii de CO₂: 143-193 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.