Audi Logo
Meniu

Toate ofertele Audi

Indiferent dacă dorești să achiziționezi o mașină nouă sau rulată, SUV sau compactă, aici vei găsi cele mai atractive oferte pentru modelele noastre.

AUDI A3 Sportback

Descoperă caracterul dinamic

Audi A3 Sportback impresionează cu noul design frontal în care se impune grila Singleframe, prizele mari de aer și structura grilei cu design diferențiat în funcție de linia de echipare.

AUDI A4

Testează-l la cel mai apropiat distribuitor

Audi A4 Limuzină este un automobil marcat de sportivitate, cu un caracter emoțional și cu prestanță.

AUDI A6 Business Edition

Fii mereu în avangardă

Limuzina Audi A6 redefinește standardele în clasa premium, cu gama sa amplă de sisteme avansate de asistență a șoferului, asigurând un nivel foarte ridicat de confort și siguranță în trafic.

AUDI Green Bonus

Vezi ofertă specială pentru Q4 e-tron și Q8 e-tron

Ai 5.100 Euro Avantaj client și echivalentul în lei al energiei necesare pentru 10.000 Km

Ofertă aniversară 25 de ani

Primești super bonus la finanțarea prin Porsche Finance Group România

Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca Audi, modelele A1, A3, Q2, A4, Q3, Q5, A6, Q7, Q8 prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit.

AUDI Q3 Sportback Adventure

Alege un SUV sportiv și elegant. De la 39.865€ cu TVA

Fiind pe de o parte un SUV, iar pe de altă parte un coupé, Q3 Sportback este un automobil cu capacitate extraordinară de adaptare.

AUDI Q3 Adventure

Cauți un SUV polivalent?

A doua generație a modelului Audi Q3 beneficiază de un design mai impunător la care adaugă numeroase dotări și detalii practice.

AUDI Q5 Adventure

Profită de prețul special pentru un SUV seducător

Q5 îmbină caracterul pronunțat sportiv cu utilitatea practică avansată pentru cotidian și oferă o gamă largă de opțiuni de infotainment și de asistență.

AUDI Q6 e-tron

Descoperă mobilitatea electrică premium

Motoarele electrice puternice, compacte și foarte eficiente, precum și bateria litiu-ion nou dezvoltată cu o capacitate totală brută de 100 kWh (94,9 net), asigură o autonomie de până la 625 km.

AUDI Q7

Descoperă noul Audi Q7!

Pe cât de puternic, pe atât de elegant!

AUDI Q8

Îmbină puterea cu eleganța

Noul SUV Audi Q8 fascinează prin proporțiile impresionante, prin linia sa sportivă de coupé, prin interiorul de dimensiuni generoase și, nu în ultimul rând, prin performanțele dinamice extraordinare.