Audi A5 Coupé

Un automobil digitalizat, conectat, puternic și elegant.

Audi S6 Limuzină: variate posibilități de utilizare și propulsie deosebit de puternică.

 

Limuzina Audi S6 în cifre

Puterea

253

kW (344 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

5,0

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Performanțe impresionante

Puterea mare a limuzinei Audi S6 provine de la motorul de 3 litri V6 TDI. Cei 253 kW și cuplul maxim de 700 Nm accelerează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde.

Design remarcabil: exteriorul

Numeroasele detalii de design din gama S îi conferă modelului Audi S6 Limuzină un caracter deosebit de sportiv.

Sportiv și digitalizat: interiorul

Scaunele Sport incluse în dotarea standard vă oferă stabilitate optimă, grație secțiunilor laterale puternic profilate. Opțional puteți să alegeți pentru locurile din față și scaunele Sport Plus acoperite cu piele Valcona cusută în romburi. Audi virtual cockpit Plus este oferit ca dotare opțională, fiind un instrument multifuncțional complet digitalizat, cu ecran full-HD de 12,3 inchi, pe care îl puteți controla cu ajutorul comenzilor de pe volan.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Cu muzica preferată la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi S6 Avant

Consum combustibil mixt: 6,4–6,5 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.