Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Toate informațiile dintr-o privire

A3 Limuzină

 
 
Audi A3 Limousine seitliche Frontansicht

Dă frumusețe drumurilor tale

Naște pasiuni: silueta elegantă, flancată de designul frontal și posterior expresiv. Mai mult, la bordul Limuzinei Audi A3, călătoria e digitalizată.

 

Prima impresie contează.

Dumneavoastră decideți care va fi culoarea prin care Audi A3 Limuzină își va etala optim efectul atractiv. De exemplu, Roșu Progressive metalizat² ar putea fi una dintre opțiunile care să vă facă cu ochiul.

Spațiu pentru mai mult.

Spațiul oferit este practic pentru viața de zi cu zi și variabil pentru activitățile din timpul liber. Astfel, datorită spătarului rabatabil² fracționat în raport 40: 20 : 40, Audi A3 Limuzină este însoțitorul dumneavoastră de nădejde la drum, fiind extraordinar de flexibil. Volumul portbagajului de după cel de-al doilea rând de scaune se ridică la 425 de litri.

Experiențe sonore intense.

Opțional vă puteți echipa automobilul Audi A3 Limuzină și cu sistemul de sunet premium SONOS cu sunet 3D². Cele 15 difuzoare performante ce includ un subwoofer vă vor încânta cu experiențe sonore impresionate, cu înalte și joase clare precum cristalul și cu bași profunzi.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

Audi Application Store6 la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare, precum Amazon Music7, Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa7, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback8.

Digitalizare avansată.

Navigați, comunicați, informați-vă și bucurați-vă de gama amplă de dotări de infotainment cu MMI Navigation plus cu MMI touch². Printre acestea se numără, de pildă, serviciile ample Audi connect² 4 ce vă deschid accesul spre universul auto digital.

Dinamic din toate perspectivele.

Confort crescut sau ținută sportivă la drum: dumneavoastră decideți cum să fie fiecare călătorie cu automobilul dumneavoastră Audi A3 Limuzină. Veți fi ajutat la condus și de sistemele inteligente de asistență¹ ², in timp ce tehnologia mild-hybrid¹² poate recupera energie electrică ce poate fi ulterior folosită de automobil.

Audi exclusive¹⁴.

Creați un automobil Audi A3 Limuzină unic, care să vă reflecte personalitatea, fiind la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Alegeți culoarea preferată pentru exterior dintre diferitele nuanțe individuale disponibile, ca, de pildă, atractivul Verde Java metalizat.

O ofertă la fel de variată ca viața.

Gama Accesoriilor Originale Audi15 vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți completa propriul Audi cu variate noi detalii și accente personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 allstreet.