Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Toate informațiile dintr-o privire

A3 allstreet

 
 
Vedere frontală laterală Audi A3

Crossover cu caracter puternic.

Sunteți gata pentru noi drumuri? Audi A3 allstreet combină designul extrovertit cu plăcerea de a conduce și cu caracterul practic optim prin utilizarea în viața de zi cu zi. Elementele distinctive de off-road și grila frontală Audi Singleframe cu design octogonal creează o alură puternică și inconfundabilă.

 

Allrounder urban.

Audi A3 allstreet nu este nicidecum un automobil obișnuit. Grila Singleframe octogonală din față are structura diferită față de celelalte modele, iar elementele de design contrastante finisate în Argintiu Selenit, precum și bandurile robuste aplicate pe lateral demonstrează toate că acesta este un automobil cu adevărat ieșit din comun.

Audi Application Store7 la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare precum Amazon Music8, Spotify sau YouTube direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa8, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Notă: În imagine: Audi A3 Sportback9

Digitalizare avansată.

Navigați, comunicați, informați-vă și bucurați-vă de gama amplă de dotări de infotainment cu MMI Navigation plus cu MMI touch1. Printre acestea se numără, de pildă, serviciile ample Audi connect1 3 ce vă deschid accesul spre universul auto digital.

Călătorii dinamice.

Pentru Audi A3 allstreet sunt disponibile motorizări puternice și eficiente, cu puteri începând de la 110 kW. Astfel vă puteți bucura de plăcerea condusului, dar și de confort la cel mai înalt nivel.

Spațiu pentru mai mult.

Spațiul oferit este practic pentru viața de zi cu zi și variabil pentru activitățile din timpul liber. Astfel, datorită spătarului rabatabil1 fracționat în raport 40: 20 : 40, Audi A3 allstreet este însoțitorul dumneavoastră de nădejde la drum, fiind extraordinar de flexibil. Cu scaunele rabatate complet, volumul portbagajului va crește de la 380 la 1.200 de litri.

Experiențe sonore intense.

Opțional vă puteți echipa automobilul Audi A3 allstreet și cu sistemul de sunet premium SONOS cu sunet 3D¹. Cele 15 difuzoare performante inclusiv un subwoofer vă vor încânta cu experiențe sonore impresionate, cu înalte și joase clare precum cristalul și cu bași profunzi.

Audi exclusive17.

Creați un automobil Audi A3 allstreet unic, care să vă reflecte personalitatea, fiind la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Alegeți culoarea preferată pentru exterior dintre diferitele nuanțe individuale disponibile, ca, de pildă, atractivul Verde Goodwood pearleffect.

O ofertă la fel de variată ca viața.

Gama Accesoriilor Originale Audi18vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți completa propriul Audi cu variate noi detalii și accente personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Limousine.