Audi Logo
Meniu

Scaune pentru copii originale Audi

Pentru părinți, siguranța este cel mai important aspect pe bancheta din spate. În modelul dumneavoastră Audi, nu numai dumneavoastră vă puteți relaxa, ci și copiii dumneavoastră. Cu scaunele pentru copii de la Accesorii originale Audi, care nu sunt numai perfect adaptate la autovehicul, ci îndeplinesc și cerințele legate de ergonomie. Astfel sunt asigurate siguranța și confortul și un zâmbet larg pentru cei mai importanți pasageri. Cu scaunele pentru copii originale Audi pentru modelul dumneavoastră Audi TT, A3, Q3 & Co., cei mici pornesc în aventură, iar dumneavoastră mergeți la sigur.

 

Prezentare generală scaunelor pentru copii Audi:

 

Suport pentru scaune pentru copii Audi

Protejează scaunele de murdărie și eventualele urme lăsate de scaunele pentru copii. Se poate instala împreună cu toate scaunele pentru copii Audi și sistemul de prindere ISOFIX.

Cod reper 4L0019819A

Scaun pentru copii Audi Dualfix i-Size

Pentru nou născuți și copii cu o înălțime de până la 105 cm. Posibilitate de rotire la 360° pentru urcare și coborâre confortabilă. Fixarea este posibilă exclusiv cu sistemul de prindere pentru scaune pentru copii ISOFIX. Omologat conform Regulamentului CEE R129/00 i-Size.

Cod reper 4M0019903

Scaun pentru copii Audi Kidfix XP

Scaunul pentru copii Kidfix XP este adecvat pentru copii cu o greutate cuprinsă între 15 și 36 de kg resp. cu vârsta cuprinsă între cca 3,5 și 12 ani. Suprafața de ședere și spătarul pot fi separate. Suprafața de ședere poate fi utilizată pentru copiii de peste 22 de kg și fără spătar. Fixarea se poate realiza cu ajutorul centurii de siguranță în 3 puncte a autovehiculului și cu sistemul de prindere ISOFIX sau numai cu centura de siguranță cu fixare în 3 puncte. Scaunul pentru copii Kidfix XP este omologat conform Regulamentului CEE R44/04.

Cod reper 4M0019904 EUR

 
Se incarca ...