Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Conferința Media Anuală

Conferința Media Anuală Audi 2023: Rezultate financiare

Aici veți găsi toate rezultatele financiare ale Grupului Audi. Pe lângă rapoartele intermediare periodice privind situația actuală a afacerii, aveți la dispoziție și comunicatele de presă referitoare la Raportul financiar intermediar. În plus, vă informăm anual, în luna martie, cu privire la evoluția Grupului Audi pe parcursul anului precedent.

Anul fiscal 2022: Profit operațional record pentru Audi

Grupul Audi a încheiat anul fiscal 2022 cu un rezultat record, într-un an în care compania și-a continuat drumul spre a deveni un furnizor de top când vine vorba de mobilitate premium conectată și 100% electrică. Veniturile au crescut cu 16,4%, ajungând la un nivel record de 61,8 miliarde de euro, în timp ce profitul operațional a înregistrat o creștere cu aproape 40%, ajungând la un maxim istoric de 7,6 miliarde de euro.

Președintele Consiliului de Administrație Audi, Markus Duesmann: "Suntem în pragul celei mai mari inițiative privind lansarea de produse din istoria noastră"

În cadrul Conferinței anuale ținută de AUDI AG, CEO-ul Markus Duesmann și directorul financiar Jürgen Rittersberger au abordat subiecte de actualitate. Pe lângă datele financiare cheie pentru anul fiscal 2022, cei doi s-au concentrat pe deciziile strategice, punând accentul pe sustenabilitatea holistică și inițiativa privind viitoarele modelele.

"Strategia noastră pentru sustenabilitate, digitalizare și electrificare ne oferă răspunsurile potrivite, chiar și în perioade de criză."

Markus Duesmann, CEO AUDI AG