Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Audi la Salonul auto IAA din München: premiera mondială a interiorului noului Q6 e-tron

  • Orientarea spre utilizator este noul principiu central de design pentru noua generație de interioare ale modelelor Audi
  • Fiind primul model construit pe platforma premium electrică PPE, Q6 e-tron marchează startul inițiativei modelelor electrice Audi
  • Trenul de rulare PPE expus la salon ilustrează baza tehnică a viitorului electric al mărcii Audi

Primul model Audi 100% electric bazat pe tehnologia noii platforme premium electrice (PPE) este foarte aproape de linia de start. Audi va prezenta în premieră noul bord revoluționar și noul interior al modelului Q6 e-tron în 3 septembrie, la evenimentul Group Media Night, ce va fi organizat în avanpremiera Salonul auto IAA Mobility 2023, în München. În 4 septembrie, care este ziua dedicată presei la salonul auto IAA Mobility, jurnaliștii vor avea din nou ocazia de a afla detalii despre interiorul viitoarei game Q6 e-tron, în cadrul dialogului cu experții de la Summit.

În cadrul evenimentului Group Media Night, șeful departamentului de design, Marc Lichte, va arăta, pe baza interiorului Audi Q6 e-tron, în ce fel oamenii dețin poziția centrală în automobil și cum a fost rearanjat interiorul automobilului în acest sens. Digitalizarea devine astfel mai tangibilă pentru utilizator, fiind totodată un element estetic de design. De pildă, coregrafia precisă a dispay-urilor și regia conținutului digital creează așa-numita scenă digitală. Noul concept de operare reprezintă pasul următor în transformarea mărcii Audi într-un furnizor premium de electromobilitate conectată. Datorită noii arhitecturi E3 a sistemelor electronice folosite la Audi Q6 e-tron, automobilul se integrează cursiv în ecosistemul digital al clientului, oferind experiențe personalizate și permanent actualizate de infotainment și conectivitate.

Jurnaliștii vor putea să obțină în ziua de presă a Summit-ului (4 septembrie) și informații detaliate despre noul interior al modelului Q6 e-tron, în centrul expozițional din Riem, unde automobilul aflat acum în etapă de pre-producție va fi expus cu camuflaj. Exponatele de la standul Grupului Volkswagen vor oferi perspective asupra bazelor tehnice ale viitorului mobilității electrice al mărcii Audi, incluzând și trenul de rulare PPE. În cadrul conferinței de presă din dimineața zilei de 4 septembrie, începând cu ora Germaniei 09:10 (10:10 Ora României), Oliver Blume, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului VW și membri ai Consiliilor de Administrație ale mărcilor, respectiv pentru Audi, Gernot Döllner, noul Președinte Audi și Hildegard Wortmann, membră a Consiliului de Administrație Audi, responsabilă pentru Vânzări și Marketing vor prezenta strategiile și tehnologiile care vor susține drumul Grupului către un viitor electric.

Începând cu 5 septembrie, la standul Audi accesibil publicului din Wittelsbacherplatz, München, în centrul atenției va fi situată flota extinsă de modele electrice de automobile ale mărcii Audi. Audi va expune aici, de asemenea, o prezentare a modului în care circuitele materialelor pot fi implementate în producția de serie în cadrul economiei circulare, pe baza a diferite exemple elocvente.

Vizitatorii vor avea, de asemenea, ocazia de a fi martorii premierei germane a prototipului electric Audi activesphere concept, care este un crossover coupé cu patru uși și cu partea din spate adaptabilă. Prezența mărcii cu patru inele la IAA va fi marcată și prin drive teste cu modele Audi electrice, precum și prin sesiuni de discuții pe subiecte precum sustenabilitatea și designul, încărcarea automobilelor electrice și aspecte de aerodinamică.