Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

RS Q8

 

Putere

441

kW

Accelerare (0–100 km/h)

3.8

Sec.

Cuplu maxim

800

Nm

Puternic. Sportiv. Suprem..

Designul excepțional RS, confortul unui SUV spațios și dinamica impresionantă a unui automobil sport: acesta este noul Audi RS Q81.

Putere pe tot parcursul zilei.

Viteza de top este de 305 km/h3. Cu toate acestea, veți percepe sunetul motorului V8 chiar și în călătoriile obișnuite, precum și dinamica de condus superioară oferită de tracțiunea integrală quattro cu diferențial sportiv.

Prezență impunătoare.

Noul Audi RS Q81, în culoarea gri perlat Daytona3 și cu design specific RS, face o apariție impresionantă. Pachetul optic negru plus3include elemente precum inelele Audi și emblema RS Q8 într-o nuanță de negru strălucitor.

Eleganță sportivă.

Aveți la dispoziție patru pachete de design RS3. Pachetul de design gri se distinge în special prin suprafețele negre în Alcantara, microfibră Dinamica4 și piele Feinnappa, care sunt parțial prevăzute cu cusături de contrast în culoarea gri închis.

Servicii digitale Audi.

Savurați interiorul complet interconectat și familiarizați-vă cu universul digitalizării în autovehiculul dvs. Descoperiți o multitudine de opțiuni digitale și un infotainment de excepție cu Audi connect, Functions on Demand și Audi Application Store6. Toate serviciile digitale Audi sunt accesibile direct prin contul dvs. myAudi. Acesta este cheia către zona de clienți Audi - și către aplicația myAudi7, care vă permite să controlați și să monitorizați numeroase funcții ale vehiculului dvs.

 

Audi connect.

Legătura supremă. Direct din internet: Serviciile revoluționare Audi connect vă fac viața de zi cu zi mai ușoară și vă sunt de ajutor în planificarea drumurilor și călătoriilor.

Notă: În imagine este modelul Audi Q6 SUV e-tron8.

Magazinul6 de aplicații Audi.

Beneficiați de o selecție largă și în continuă creștere de aplicații populare, cum ar fi Amazon Music9, Spotify sau YouTube, direct în MMI-ul vehiculului dvs. - fără a fi nevoie de un smartphone. Cu Alexa9, serviciul vocal de la Amazon, puteți asculta știri, obține prognoza meteo sau rezultatele sportive, puteți face streaming de muzică și multe altele.

 
 

Introducere vocală online10 cu AI

Prin verificarea online, funcția de introducere vocală10 poate identifica și numele proprii atunci când se stabilește destinația. Folosind ChatGPT®11 și o inteligență artificială specializată în cunoștințe auto, aproape toate întrebările primesc un răspuns.

Amazon Music12,13

Cu integrarea Amazon Music12,13 în Audi-ul dvs., puteți utiliza acum popularul serviciu muzical de la Amazon și în deplasare. Foarte simplu, fără smartphone și fără aplicație.

Notă: În fotografie: Audi Q8 SUV5.

Functions on demand

După achiziíonarea vehiculului, adăugați mult mai multe funcții, de exemplu, din domeniul Infotainment. Pentru asta, vizitați pur și simplu Audi Functions Store în aplicația dvs. myAudi7.

Imagini tematice14,15

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să cumpărați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi7, de la secțiunea Imagini tematice14,15, și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant16. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Distinctiv. Prin Audi exclusive17.

Transformați noul dvs. Audi RS Q81 într-un unicat, la fel de distinctiv ca dvs. - prin Audi exclusive17. Cu inserțíi deosebite, piele colorată și vopsea individuală dintr-o gamă largă de culori. Exact așa cum doriți.