Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Toate informațiile dintr-o privire

RS Q8 performance

 

Putere

471

kW (640 CP)

Accelerare (0–100 km/h)

3.6

Sec.

Cuplu maxim

850

Nm

Când performanța întâlnește eleganța.

Noul Audi RS Q8 performance1: cu un motor V8 puternic, proporții generoase de SUV, design exclusiv și confort premium.

Extrem de puternic. Impresionant de dinamic.

De la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde. Noul Audi RS Q8 performance1 cu o putere de 471 kW și 850 Nm impresionează cu o dinamică uluitoare, susținută de frâne ceramice standard și componente de transmisie și suspensie foarte bine echilibrate”.

 

Caracter temperamental.

Cu vopseaua Chili Red Metallic³ și pachetul optic Carbon mat³, caracterul exclusiv al noului Audi RS Q8 performance1 este și mai impresionant.

Expresiv din toate unghiurile.

Alegeți din șase pachete de design RS³ diferite un ambient pe gustul dvs. Pachetul de design RS roșu plus include, printre altele, inserții decorative din microfibră Dinamica⁴, tabloul de bord din piele fină Nappa cu cusături contrastante roșu Express și centuri de siguranță negre cu margine roșie.

Servicii digitale Audi.

Bucurați-vă de interiorul complet conectat și descoperiți lumea digitalizării din vehiculul dvs. Experimentați posibilități digitale extinse, printre altele, cu Audi connect, Functions on Demand și Audi Application. Aveți acces direct la toate serviciile digitale Audi prin contul dvs. myAudi. Acesta este cheia dvs. către zona de clienți Audi - și către aplicația myAudi⁷, cu care puteți controla și controla multe funcții ale vehiculului dvs..

Audi connect.

Conexiunea supremă. Direct de pe internet: Serviciile inovatoare Audi connect vă ușurează viața de zi cu zi și vă ajută în planificarea călătoriei.

Notă: În imagine este modelul Audi Q6 SUV e-tron8.

Audi Application Store6.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare, precum, cum ar fi Amazon Music9, Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al vehiculului dumneavoastră – fără a fi nevoie de un smartphone. Cu Alexa9, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de exemplu, să ascultați știri, să aflați prognoza meteo sau rezultatele sportive, să redați muzică în streaming și multe altele.

 

AI cu comandă vocală10

Comanda vocală10 poate recunoaște și numele proprii la introducerea destinației. Cu ajutorul ChatGPT®11 și a unui AI special antrenat pe cunoștințe despre vehicule, aproape nicio întrebare nu rămâne fără răspuns.

Amazon Music12,13

Cu integrarea Amazon Music12,13 în Audi-ul dvs., puteți utiliza acum popularul serviciu muzical de la Amazon și în deplasare. Foarte simplu, fără smartphone și fără aplicație.

Notă: În fotografie: Audi Q8 SUV5.

Functions on demand

După achiziíonarea vehiculului, adăugați mult mai multe funcții, de exemplu, din domeniul Infotainment. Pentru asta, vizitați pur și simplu Audi Functions Store în aplicația dvs. myAudi7.

Imagini tematice14,15

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să cumpărați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi7, de la secțiunea Imagini tematice14,15, și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant16. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Descoperiți dotările speciale, ieșite din comun: Audi exclusive¹⁷.

Transformați noul dvs. Audi RS Q8 performance¹ într-un unicat, la fel de distinctiv ca dvs. - prin Audi exclusive¹⁷. Cu inserțíi deosebite, piele colorată și vopsea individuală dintr-o gamă largă de culori. Exact așa cum doriți.