Audi Q8 seitliche Frontansicht

Un caracter puternic în formă elegantă

Noul SUV Audi Q8 fascinează prin proporții impresionante, prin linia sa sportivă de coupé, prin interiorul de dimensiuni generoase și, nu în ultimul rând, prin performanțe dinamice extraordinare.

Putere și eleganță: exteriorul

Audi Q8 SUV își păstrează rădăcinile de Audi off-road prin arhitectura Audi quattro clasică și prin liniile puternice ale umerilor. Alura sportivă este creată și accentuată de linia plafonului ce coboară elegant, de grila Singleframe ce atrage imediat atenția, de inelele Audi ce se fac remarcate cu designul 2D aplatizat și, în mod special, de pachetul S line exterior4.

Soluții de ultimă generație de iluminare

Farurile HD Matrix LED4 și blocurile optice spate OLED digitale4 oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase ce pun în scenă automobilul într-o manieră cu atât mai atractivă. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate7 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

Spațiu multifuncțional

Interiorul generos pare cu atât mai aerisit și mai amplu datorită plafonului panoramic vitrat⁴, iar spațiul devine variabil cu bancheta glisantă Plus compusă din trei scaune separate⁴. Pentru a beneficia de volumul maxim de încărcare, puteți rabata bancheta complet, beneficiind astfel de o capacitate de 1.755 de litri.

 

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare precum Spotify sau YouTube direct în sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa8, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Observație: În imagine a fost fotografiat Audi SQ8 Sportback e-tron31.

 

Personalizat, nu generalizat

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi14, de la secțiunea Imagini tematice17,4 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus4 își adaptează automat culorile la tematica aleasă.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant9. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Dinamic și polivalent

Cu SUV-ul Audi Q8 vă veți bucura de sentimentul plăcut de libertate, conferit de faptul că puteți să avansați fără ezitare. Pentru că acest automobil poate fi folosit în variate situații, făcându-se remarcat cu performanțe dinamice sportive, cu capacitatea de a se deplasa în off-road, precum și cu capacitatea de tractare de până la 3,5 tone.

 

În combinație cu suspensiile pneumatice adaptive sau suspensiile pneumatice adaptive sport.

Valorile pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Începând cu 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC. Informațiile nu se referă la un singur autovehicul și nu sunt parte a ofertei, ci servesc exclusiv pentru compararea între diferitele tipuri de autovehicule. Dotările și accesoriile adiționale (elemente suplimentare, mărimea anvelopelor etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de exemplu greutatea, rezistența la înaintare și caracteristicile aerodinamice și, alături de condițiile meteo și de cele de trafic, precum și de maniera în care fiecare șofer conduce, pot influența consumul de combustibil și de energie electrică, precum și emisiile de CO₂ și performanțele autovehiculelor. Având în vedere condițiile realiste de testare, valorile de consum și de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Astfel, este posibil ca, începând cu 1 septembrie 2018, să fi intervenit schimbări în impozitarea și taxarea automobilelor. Informații adiționale cu privire la diferențele între WLTP și NEDC găsiți la www.audi.at/wltp.

Funcțiile pot varia în funcție de disponibilul specific fiecărei țări sau de connfigurția automobilului. Vă rugăm să aveți în vedere că Sistemele funcționează în anumite limite și au scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare persoanei de la volan, care trebuie să fie în permanență atentă la desfășurarea traficului. Procedura de parcare trebuie controlată activ apăsând permanent butonul >>P din automobil sau ținând apăsat pe smartphone pe suprafața aferentă din aplicația myAudi. În tot acest timp, procesul de parcare trebuie să fie permanent supravegheat în totalitate.

Dotarea menționată este o dotare opțională, oferită contra-cost.

Jantele din aliaj ușor cu finisaj gloss, polișate sau parțial polișate nu trebuie folosite în condiții de iarnă. Din cauza procedurilor specifice de fabricație a acestor tipuri de jante, ele nu dispun de protecție împotriva coroziunii și pot fi astfel afectate permanent de sarea antiderapantă sau de alte materiale de acest tip.

Materialul Dinamica Frequenz este o țesătură din microfibră ce include fibre de poliester reciclat.

Vă rugăm să aveți în vedere că Sistemele funcționează în anumite limite și au scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare persoanei de la volan, care trebuie să fie în permanență atentă la desfășurarea traficului.

Pentru utilizarea aplicațiilor este necesar un cont myAudi și o conexiune de date. Amazon, Alexa și toate siglele aferente sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. Sau ale unei companii afiliate. Aplicația Amazon Alexa este disponibilă exclusiv în următoarele țări: Germania, Austria, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia și SUA. Pentru utilizare este necesar un cont Amazon. Responsabilitatea pentru funcțiile și conținutul Amazon Alexa revine Amazon. Anumite funcții oferite de Alexa pot depinde de tehnologia Smarthome. Limba sistemului MMI Navigation plus cu MMI touch response trebuie să fie setată într-una din limbile suportate de Amazon Alexa. Informații adiționale referitoare la dotările disponibile în fiecare țară vă poate oferi distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Accesul la Amazon Alexa este pus la dispoziție de Amazon și poate fi asigurat pe o perioadă de maximum 3 ani de la achiziția automobilului.

Audi A6 Avant: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 5,3-8,5; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 138–193. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.

Detalii despre Audi connect puteți găsi pe www.audi.at/connect și la partenerul dumneavoastră Audi.

SUV-ul Audi SQ8: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 12,0-12,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 272–291. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.

Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music facce parte din Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont la Apple Music, condiții ce pot presupune costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.

Amazon Music face parte din Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa face parte din Audi Application Store și Smartphone Interface. Amazon, Alexa și toate siglele aferente sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. Sau ale unei companii afiliate. Aplicația Amazon Alexa este disponibilă exclusiv în următoarele țări: Germania, Austria, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia și SUA. Pentru utilizare este necesar un cont Amazon. Responsabilitatea pentru funcțiile și conținutul Amazon Alexa revine Amazon. Anumite funcții oferite de Alexa pot depinde de tehnologia Smarthome. Limba sistemului MMI Navigation plus cu MMI touch response trebuie să fie setată într-una din limbile suportate de Amazon Alexa. Informații adiționale referitoare la dotările disponibile în fiecare țară vă poate oferi distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Accesul la Amazon Alexa este pus la dispoziție de Amazon și poate fi asigurat pe o perioadă de maximum 3 ani de la achiziția automobilului. Pentru a beneficia de audiostreaming folosind Alexa, sunt necesare date disponibile contra-cost prin intermediul distribuitorilor Audi. Utilizarea serviciilor Amazon Music poate determina costuri adiționale.

Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul de aplicații pe care îl folosiți. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.

e-tron: Consum energie electrică în kWh/100 km¹, mixt: 21,4–24,3 (NEDC); 21,7–26,1 (WLTP); emisii mixte de CO₂¹ în g/km: 0. Acolo unde consumul de curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile exacte aferente unui anumit autovehicul depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv.

Face parte din Pachetul Audi connect pentru Navigație și Infotainment (IT3). Utilizarea produselor holoride este permisă exclusiv ocupanților celui de-al doilea rând de locuri. Utilizarea ochelarilor 3D de realitate virtuală în timp ce automobilul se deplasează: - este permisă exclusiv persoanelor de pe scaunele exterioare ale rândului al doilea de locuri - este permisă persoanelor cu o înălțime mai mare de 1,5 metri - este permisă doar dacă persoana care utilizează ochelarii 3D de realitate virtuală nu poate atinge niciun obiect aflat în fața sa (de ex. suprafața părții din spate a scaunelor frontale) cu brațul complet întins (inclusiv degetele întinse) - este permisă doar dacă la ochelarii 3D de realitate virtuală au fost montate dispozitivele necesare de siguranță (de ex. sistemul de fixare). Pentru condiții de siguranță maximă, rugăm pasagerii să își fixeze centura de siguranță înainte de demararea automobilului și să fixeze curelușele de siguranță ale ochelarilor de centura de siguranță. Mențineți o poziție ergonomică a mâinii în timpul utilizării controller-ului și atașați controller-ul de mână folosind curelușa de siguranță. Detalii adiționale despre sistemul holoride puteți consulta la www.holoride.com.

Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară.