Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Prezentare generală

 
Audi Q8 seitliche Frontansicht

Un caracter puternic în formă elegantă

Noul SUV Audi Q8 fascinează prin proporții impresionante, prin linia sa sportivă de coupé, prin interiorul de dimensiuni generoase și, nu în ultimul rând, prin performanțe dinamice extraordinare.

Putere și eleganță: exteriorul

Audi Q8 SUV își păstrează rădăcinile de Audi off-road prin arhitectura Audi quattro clasică și prin liniile puternice ale umerilor. Alura sportivă este creată și accentuată de linia plafonului ce coboară elegant, de grila Singleframe ce atrage imediat atenția, de inelele Audi ce se fac remarcate cu designul 2D aplatizat și, în mod special, de pachetul S line exterior4.

Soluții de ultimă generație de iluminare

Farurile HD Matrix LED4 și blocurile optice spate OLED digitale4 oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase ce pun în scenă automobilul într-o manieră cu atât mai atractivă. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate7 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

Spațiu multifuncțional

Interiorul generos pare cu atât mai aerisit și mai amplu datorită plafonului panoramic vitrat⁴, iar spațiul devine variabil cu bancheta glisantă Plus compusă din trei scaune separate⁴. Pentru a beneficia de volumul maxim de încărcare, puteți rabata bancheta complet, beneficiind astfel de o capacitate de 1.755 de litri.

 

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare precum Spotify sau YouTube direct în sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa8, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Observație: În imagine a fost fotografiat Audi SQ8 Sportback e-tron31.

 

Personalizat, nu generalizat

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi14, de la secțiunea Imagini tematice17,4 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus4 își adaptează automat culorile la tematica aleasă.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant9. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Dinamic și polivalent

Cu SUV-ul Audi Q8 vă veți bucura de sentimentul plăcut de libertate, conferit de faptul că puteți să avansați fără ezitare. Pentru că acest automobil poate fi folosit în variate situații, făcându-se remarcat cu performanțe dinamice sportive, cu capacitatea de a se deplasa în off-road, precum și cu capacitatea de tractare de până la 3,5 tone.

 

Audi SQ8 SUV

Emisii CO₂ (mixte2) în g/km: 227–291;

Consum combustibil (mixt2) în l/100 km: 12,0–12,8.

Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.