Audi Logo
Meniu

Toate informațiile dintr-o privire

SQ8 SUV

Acest model poate fi comandat începând de acum!

 

Putere

373

kW (507 PS)

Accelerare (0–100 km/h)

4.1

Sek.

Cuplu maxim

770

Nm

 
 
 
Audi SQ8 von oben

Performanțe cu personalitate puternică

Combinând niveluri ridicate de putere și de cuplu, cu un design progresiv de SUV-Coupé, Audi SQ8 SUV² combină în manieră incitantă senzațiile fascinante de automobil sport cu spațiul extrem de generos specific SUV-urilor.

Performanțe avansate și putere spectaculoasă

Senzațiile extrem de sportive și confortul nu se exclud reciproc la bordul unui Audi SQ8 SUV². Tehnologiile inovatoare implementate pentru sistemul de propulsie, precum și sistemul de tracțiune integrală quattro și motorul V8 TFSI puternic (combustibil, mixt¹,²) în l/100 km: 12,0–12,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 272–291) vă asigură o agilitate spectaculoasă, dar și stabilitate excelentă pe drum.

Design de efect

SUV-ul Audi SQ8² va impresiona și mai mult vopsit în culoarea Albastru Waitomo metalizat³ și echipat cu plafonul panoramic³. Carcasele finisate în culoarea aluminiului de la oglinzile exterioare și etrierele roșii³ atrag atenția prin rafinament și confirmă calitatea premium a automobilului.

Soluții progresive de iluminare

Farurile HD Matrix LED³ și blocurile optice spate OLED digitale³ oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, ce prezintă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate 8 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului staționat Audi atunci când din spate se apropie alți participanți la trafic.

Structură flexibilă la interior

Cu bancheta glisantă Plus3 compusă din trei scaune separate, spațiul devine și mai variabil. Iar dacă rabatați complet bancheta, veți beneficia de volumul maxim al portbagajului de 1.755 de litri.

Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 12,0–12,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 272–291.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare precum Spotify sau YouTube direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa⁹, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, puteți accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, puteți asculta muzică și multe altele.

Notă: În imagine: Audi Q8 SUV.

 

Personalizare ieșită din comun

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi¹³, de la secțiunea Imagini tematice 16,3 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală Plus³ își adaptează automat culorile în funcție de tematica aleasă.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant20. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Inconfundabil. Cu Audi exclusive¹⁷

Creați un unicat! Propriul dumneavoastră Audi SQ8 SUV2! Cu Audi exclusive¹⁷, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare speciale. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

 
 

Audi SQ8 SUV

Emisii CO₂ în g/km (în regim mixt1): 210–260; consum combustibil mixt2) în l/100 km: 8,0–11,4. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.