Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Toate informațiile dintr-o privire

 

Autonomie electrică (mixt)

75–85

km1

Accelerare (0-100 km/h)

5,0

sec.4

Puterea sistemului

360

kW4

Audi Q8 SUV TFSI e Heckansicht an der Ladesäule

Atractiv, estetic și eficient.

Hibridul plug-in Audi Q8 TFSI e câștigă puncte la accelerație și face economie la consum. Bucurați-vă de confort de primă clasă și de performanțe dinamice extraordinare, dar și de linia sportivă și totodată elegantă de coupé.

Luxul de a nu fi constrânși să luați decizii permanente.

Audi Q8 SUV TFSI e conciliază punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Elegant și impunător.

Pachetul Gloss cu detalii de aluminiu eloxat la plafon și geamuri desenează și mai multe accente sportive pentru Audi Q8 SUV TFSI e. Caroseria vopsită în Tamarind Brown metalizat9 și carcasele în culoarea caroseriei îi rafinează și mai mult designul.

Soluții progresiste pentru iluminare.

Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light9 și blocurile optice spate OLED digitale9 oferă, la alegere, patru perechi (față/spate) de semnături luminoase care pun automobilul în scenă într-o manieră și mai atractivă. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate15 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

Variabil și practic.

Interiorul de dimensiuni generoase oferă spațiu deosebit de confortabil pentru până la cinci persoane. Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, astfel încât volumul portbagajului se ridică până la 1.589 litri, cu scaunele rabatate.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa16, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Notă: În imagine: Audi SQ8 SUV12.

 
 

Pregătit pentru orice situație.

Dinamism sportiv sau eficiență echilibrată, distracție în off-road sau tractarea unei remorci de până la 3,5 tone. Audi Q8 SUV TFSI e naște pasiuni cu sistemul său de propulsie hibrid și cu performanțele extraordinare.