Audi Logo
Meniu
 Seitenansicht eines blauen Audi Q7, eine Frau und ein Mann stehen hinter dem Fahrzeug.
 Seitenansicht eines blauen Audi Q7, eine Frau und ein Mann stehen hinter dem Fahrzeug.

Q7 SUV

 

Putere de până la

250

kW (340 CP)

Volum maxim de transport (5 locuri), de până la

1.993

l

până la 1.908 l (7 locuri)

Masă remorcabilă de până la

3.500

kg

Audi Q7

SUV-ul polivalent ce nu se supune convențiilor.

Tracțiune integrală quattro, putere avansată, design sportiv, proporții impunătoare și spațiu pentru până la șapte persoane: Audi Q7 SUV impresionează cu performanțe extraordinare și cu un caracter deosebit de practic în utilizarea cotidiană.

Putere și eleganță: exteriorul.

Audi Q7 SUV își etalează genele Audi de off-road prin arhitectura Audi quattro clasică și prin umerii musculoși. Alura sportivă este accentuată de grila Singleframe ce atrage imediat atenția, precum și de inelele Audi ce se fac remarcate cu designul 2D aplatizat și în special, de detaliile speciale de design ale pachetului S line².

Soluții progresiste de iluminare.

Farurile HD Matrix LED² și blocurile optice spate OLED digitale² oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, ce pun în scenă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate6 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi atunci când staționează și din spate se apropie alți participanți la trafic.

7 dintr-o tură!

Cu al treilea rând opțional de scaune², în automobil pot călători până la 7 persoane. Pentru toate locurile din spate sunt disponibile sisteme ISOFIX cu Top Tether pentru fixarea scaunelor pentru copii . Pentru o capacitate și mai mare de transport, de 1.908 litri, puteți rabata rândurile doi și trei² de scaune.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa7, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, puteți accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, puteți asculta muzică și multe altele.

 

Personalizare, nu uniformizare.

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi8, de la secțiunea Imagini tematice2 9 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus2 își adaptează automat culorile la tematica aleasă.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant5. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Dinamic și multifuncțional.

Cu SUV-ul Audi Q7 vă veți bucura de sentimentul plăcut de libertate, datorat faptului că puteți avansa fără ezitări. Pentru că acest automobil se pretează optim pentru utilizarea în nenumărate situații diferite, făcându-se remarcat cu performanțe dinamice sportive, cu capacitatea de a se deplasa în off-road, precum și cu capacitatea de tractare de până la 3,5 tone.

Audi SQ7 SUV

Emisii CO₂ (mixte1) în g/km: 272–290; consum combustibil (mixt1) în l/100 km: 12,0–12,7. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valorile pentru consum determinate conform prevederilor WLTP. Valorile NEDC nu sunt disponibile.