Audi Logo
Meniu
Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.
Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

SQ7 SUV

 

Putere

373

kW (507 CP)

Accelerare (0-100 km/h)

4,1

sec.

Cuplu maxim

770

Nm

Audi SQ7 Innenraum

Performanțe avansate și personalitate puternică.

Audi SQ7 SUV² nu face niciun secret din performanțele sale dinamice avansate, ci și le subliniază prin designul său sport atractiv. Interiorul său spațios și adaptabil flexibil vă va simplifica de multe ori cotidianul.

Performanțe dinamice spectaculoase.

Senzațiile extrem de sportive și confortul nu se exclud reciproc, la bordul niciunui Audi SQ7 SUV². Tehnologiile inovatoare implementate pentru sistemul de propulsie, precum și sistemul de tracțiune integrală quattro și motorul V8 TFSI puternic, vă asigură o agilitate spectaculoasă, dar și stabilitate excelentă în mers.

Design de efect.

Vopsit în culoarea exterioară Gri Daytona pearleffect³ și echipat cu plafon panoramic³, SUV-ul Audi SQ7² va atrage și mai multe priviri admirative. Jantele de 22 de inchi cu etriere roșii completează alura impunătoare cu un plus de dinamism atractiv.

Soluții progresiste, de asemenea, pentru iluminare.

Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light³ și blocurile optice spate OLED digitale³ oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, care pun în scenă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate⁷ ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi atunci când staționează și din spate se apropie alți participanți la trafic.

7 dintr-o tură!

Cu al treilea rând opțional de scaune³, în automobil pot călători până la 7 persoane. Pentru toate locurile din spate sunt disponibile sisteme ISOFIX cu Top Tether pentru fixarea scaunelor pentru copii. Pentru o capacitate și mai mare de transport, de 1.921 litri, puteți rabata rândurile doi și trei³ de scaune.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa⁹, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, puteți accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, puteți asculta muzică și multe altele.

Personalizare, nu uniformizare.

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi¹³, de la secțiunea Imagini tematice¹⁶,³ și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus³ își adaptează automat culorile la tematica aleasă.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant¹⁰. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Inconfundabil. Cu Audi exclusive17.

Creați un Audi SQ7 SUV unic! Cu Audi exclusive17, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare speciale. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

 

Audi Q7 SUV

Consum combustibil mixt1: 7,8-11,0 l/100 km; emisii de CO₂1:204–251 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval variază în funcție de roțile instalate.