Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Toate informațiile dintr-o privire

 
 

Luxul de a nu fi constrânși să luați decizii permanente

Audi Q7 SUV TFSI e conciliază punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Audi Q7 TFSI e seitliche Heckansicht

Atractiv, estetic și eficient.

Hibridul plug-in Audi Q7 TFSI e câștigă puncte la accelerație și face economie la consum. Bucurați-vă de designul său estetic, de confortul de primă clasă și de performanțele dinamice extraordinare.

Autonomie electrică (mixt)

80–84

km³

Accelerare (0-100 km/h)

5.0

sec.¹³

Puterea sistemului

360

kW¹³

 

Elegant și impunător.

Pachetul de design negru Plus8,la care siglele Audi de pe capota și hayonul mașinii sunt finisate în Gri Antracit, subliniază ținuta sportivă a modelului Audi Q7 SUV TFSI e. Caroseria vopsită în Satellit Silver metalizat8 și carcasele negre8îi rafinează designul.

Soluții progresiste pentru iluminare.

Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light8 și blocurile optice spate OLED digitale8 oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, care pun în scenă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate14 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

Variabil și practic.

Interiorul de dimensiuni generoase oferă spațiu deosebit de confortabil pentru până la cinci persoane. Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, astfel încât volumul portbagajului se ridică până la 1.863 litri, cu scaunele rabatate.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa¹⁵, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, asculta muzică și multe altele.

Notă: În imagine: Audi SQ8 SUV10.

 
 

Pregătit pentru orice situație.

Dinamism sportiv sau eficiență echilibrată, distracție în off-road sau tractarea unei remorci de până la 3,5 tone. Audi Q7 SUV TFSI e naște pasiuni cu sistemul său de propulsie hibrid și cu performanțele extraordinare.