Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
Audi
Lifestyle
Audi a devenit partener auto oficial

Campionatul mondial de schi alpin FIS 2025 din Saalbach

Audi este partenerul auto oficial

11 concursuri, 600 de sportivi din 75 de țări, 900 de reprezentanți mass-media și în fiecare zi de concurs circa 15.000 de fani entuziaști, care își încurajează favoriții la sosire. Campionatul Mondial de Schi din 2025 de la Saalbach va fi un spectacol al superlativelor în ceea ce privește sporturile de iarnă.

21.03.2024

©GEPA pictures

©GEPA pictures

Perechea perfectă: Audi Austria și Campionatul mondial de schi alpin, ce se va desfășura în Austria. Este o completare excelentă a parteneriatului existent dintre Audi și Federația Austriacă de Schi și Campionatul mondial de schi FIS, setând prin acest eveniment noi repere în privința sustenabilității și a calității. Este totodată scena ideală pentru mobilitatea premium de nouă generație oferită de Audi, mai ales pentru noul model Audi Q6 e-tron.

Ne unesc obiectivele comune: performanțele de vârf, progresul și sustenabilitatea.
Thomas Beran, Audi Brand Manager

Thomas Beran, Brand Manager Audi Austria: „Audi și sportul alpin de top sunt strâns legate deja de mai multe decenii, prin parteneriate de nivel internațional și național. Ne unesc obiectivele comune: performanțele de vârf, progresul și sustenabilitatea. Este, deci, urmarea logică naturală pentru Audi Austria să participe ca partener auto atunci când, în patria mărcii noastre, la Salzburg, sunt aleși cei mai buni dintre cei mai buni la schi și atunci când sunt implementate noi standarde pentru desfășurarea și punerea în scenă a unui asemenea eveniment de top. Cu atât mai mult că acum se aliniază la start noul Audi Q6 e-tron, primul model construit pe baza noii platforme PPE. Nu se putea potrivi mai bine, acesta fiind un model ce întruchipează excelent tocmai aceste performanțe de vârf, cât și mottoul mărcii: Vorsprung durch Technik.”

Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm Audi, partenerul nostru de vis, pentru Campionatul mondial de schi 2025 de la Saalbach.
Christan Scherer, Managerul Campionatului mondial de schi Saalbach 2025

Pentru Christian Scherer, colaborarea cu Audi se încadrează perfect în peisajul de ansamblu: ”De ani de zile federația austriacă de schi și Audi Austria sunt strâns legate printr-un parteneriat extraordinar. Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm Audi, partenerul nostru de vis, pentru Campionatul mondial de schi 2025 de la Saalbach. Suportul oferit de Audi și flota atractivă de automobile Audi pusă la dispoziție vor contribui decisiv la succesul acestui eveniment de top al schiului alpin. Mai mult, această colaborare este un semnal clar pentru mobilitatea sustenabilă.”

Pregătirile sunt deja în toi, pentru a putea pune pe picioare în februarie 2025 un festival al schiului la superlativ, la care să fie garantată funcționarea integrală a tuturor teleschiurilor și pârtiilor întregului complex circular de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Astfel, este posibilă, de asemenea, deplasarea facilă cu schiurile sau cu alte echipamente pentru sporturile de iarnă la locațiile de desfășurare a Campionatului mondial de schi alpin 2025 de la Saalbach. S-a dat deja startul vânzării de bilete early bird.

Despre noul Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron este primul model din producția de serie construit pe platforma electrică premium PPE, dezvoltată împreună cu Porsche. Astfel, acest model face următorul pas în transformarea companiei spre un furnizor de mobilitate electrică premium. Q6 e-tron etalează designul specific gamei de SUV-uri Audi, pe care îl combină atractiv cu limbajul avansat de design e-tron. De asemenea, modelul redefinește standardele de performanță, autonomie și încărcare cu tehnologia sa de 800 de volți și, datorită noii arhitecturi electronice E3 1.2, reprezintă vârful de lance tehnic al portofoliului Audi. Motoarele electrice performante, compacte și ultra-eficiente asigură o autonomie de până la 625 de kilometri, în combinație cu noua baterie litiu-ion cu capacitatea totală brută de 100 kWh (94,9 kWh net).