Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
Audi
Lifestyle
House of Progress

House of Progress

Spectacolul progresului

În inima Vienei, în House of Progress, puteți vedea cât de spectaculoasă este mobilitatea electrică. Pe Kärntner Straße, la numărul 26, Audi arată în ce fel se schimbă limitele automobilelor în noua eră și prezintă automobilele fascinante care iau astfel naștere. Noile staruri Audi, ca de pildă Audi Q8 e-tron, Audi Q4 e-tron și Audi e-tron GT se prezintă aici cu toate fațetele lor, iar prototipurile viitorului fascinează relevând transformarea viitoare a mărcii Audi. Specialiștii de la fața locului, care cunosc toate detaliile produselor vă pot explica noile tehnologii, într-o ambianță confortabilă. Drive testele încep din parking-ul Neuer Markt din apropiere, completând optim experiența de mobilitate electrică.

Centrul experiențelor

Vizitatorii se pot plimba prin Centrul experiențelor și pot admira designul ieșit din comun. Exponatele și materialele interactive semnalează începutul unei noi ere în design, explicând totodată tehnologia sistemelor de propulsie electrice și infrastructura de încărcare.

Screen Time

Spectacolul progresului este prezentat pe mai multe ecrane. Marc Lichte explică designul prototipurilor Audi grandsphere și skyphere. Ambasadori de marcă renumiți, precum Anna Gasser își enunță opiniile despre viitor. Vizitatorii se pot inspira în House of Progress, dar și din alte materiale video interesante.

Customer Private Lounge

La cererea vizitatorilor, un Audi Genius, adică un specialist de produs cu instruire de profil, le va explica celor interesați noile tehnologii și automobile ale mărcii Audi. Vizitatorii se pot retrage cu un consultant într-un „Customer Private Lounge” separat, pentru a realiza configurații individuale pentru Q4 e-tron sau e-tron GT și pentru a afla care sunt diferitele opțiuni de dotare. Chiar și clienții care dețin deja aceste automobile pot discuta diferitele funcții cu specialiștii de produs de la fața locului. Această prezentare și detaliere merge mult mai departe decât ceea ce se întâmplă la o livrare clasică a mașinii.

Cafeneaua House of Progress

Mai mult, „Casa progresului” Audi este, de asemenea, un loc de întâlnire în centrul orașului Viena. Cafeneaua de la primul etaj, proiectată cu mobilier de designer, oferă o vedere frumoasă asupra renumitei Kärntnerstraße și invită vizitatorii să zăbovească într-o atmosferă deosebit de interesantă.

Unde ne găsiți

MOONCITY VIENNA | Kärntner Straße 26 | A-1010 Wien +43 664 887 827 14 | [email protected]

Mijloace de transport în comun Centrul MOONCITY VIENNA este ușor de accesat din toate direcțiile. Cu metroul U3 - stația Stephansplatz - mergeți doar 300 m în direcția operei Wiener Staatsoper și ajungeți la E-Mobility Store pe Kärntner Straße 26.