Informații pentru consumatori

Informație UE cu privire la consumul de carburant și la emisiile de CO2 conform Recomandării (UE) 2017/948: Valorile menționate au fost determinate în baza procedurilor de măsurare impuse conform Regulamentului (CE) 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare). Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de carburant și emisiile de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condiții de mediu). În special dotările speciale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, suport de plafon pentru compartiment de bagaje etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor pentru modelul configurat.

Valorile CO₂ indicate sunt valori determinate în cadrul omologării de tip (Certificat de conformitate UE) a autovehiculului. Mai multe detalii individuale privind autovehiculul pot fi consultate în omologarea de tip disponibilă la Dealer.

 

Începând cu data de 1 septembrie 2017, pentru anumite autovehicule noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de Testare a Autovehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de carburant și a emisiilor de CO2. Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui noul ciclu de conducere european (NEDC), procedura de testare actuală. În timpul acestei etape de tranziție, din punct de vedere legal este în continuare obligatoriu să se menționeze valorile NEDC. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de carburant și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. 

Închide
Inspirație pentru viitor
Fuziune între performanță, funcționalitate și eleganță pentru fascinantele aventuri outdoor: conceptul electric Audi activesphere
Silențios. Impresionant. Chiar și la încărcare.
Noile modele complet electrice Audi Q8 e-tron.
Electric. Printre alte lucruri minunate.
O declarație îndrăzneață a poveștii electrizante despre progres.
.
Audi urbansphere concept
Noua eră a mobilității de lux continuă
Already proven future-proof.
Bucură-te de confortul Audi Approved :plus
Avant-ul de mâine
Conceptul Audi A6 Avant e-tron.
Simbioza dintre formă și funcționalitate.
Progres și sustenabilitate
într-o formă de excepție
Descoperă modelele Audi 100% electrice
Sportivitate electrizantă.
Audi Q4 e-tron Sportback. 100% electric.
Viitorul se construiește din idei
Noul Audi e-tron GT quattro complet electric.
Conceptul Audi grandsphere
Spațiu pentru luxul progresiv și individualitate.
Cu Audi, mobilitatea devine o experiență.
Conceptul Audi skysphere
Design impresionant și idei progresive
Audi Technology Portal