Audi Logo
Meniu

RS e-tron GT ice race edition

Născut pe zăpadă. Desăvârșit de Audi exclusive.

RS e-tron GT ice race edition 2 reprezintă întruchiparea pasiunii fierbinți, în ciuda designului glacial. Automobilul sport pur electric este inspirat de legendara cursă GP ICE RACE ce se ține în stațiunea montană austriacă Zell am See, dar se pretează pentru condusul sportiv în orice anotimp.

Look rece ca gheața, performanțe electrizante

Exteriorul vopsit în culoarea metalizată Argintiu Florett impresionează cu autocolantele sale unice care combină albul cu violetul. Look-ul acesta inspirat de zăpadă și gheață este completat de inelele Audi vopsite în alb și de elementele de la exterior vopsite ca dotare standard în negru, special pentru această ediție exclusivă.

Tensiunea electrizantă este perceptibilă încă înainte ca mașina să se clintească de pe loc. Calitatea ridicată și designul premium ale foliilor decorative se pot observa clar, de pildă la plafonul de carbon inclus în dotarea standard. Aici se vede structura premium de carbon prin folia transparentă. Jantele negre de 21 de inchi cu design concav cu spițe duble rafinează și mai mult designul sportiv de ansamblu.

Design Ice Race spectaculos

Această foliere parțială a elementelor de la exterior concepută de Audi Design accentuează caracterul spectaculos al automobilului.

Interior exclusiv, pe măsura exteriorului

Interiorul conceput de divizia Audi Exclusive beneficiază de piele Nappa fină Argintie Diamant cu Negru și este accentuată de cusături contrastante violete. Un detaliu special: pe fundal display-ului MMI se vede numărul de serie limitată al respectivului exemplar RS e- tron GT ice race.

Interior unic creat de divizia Audi Exclusive

Interiorul este asortat la culorile de la exterior. La scaunele Sport Pro și volan atrag atenția cusăturile Argintiu Diamant și Violet în formă de fagure. În ton cu acestea, designerii au ales violet și pentru înscrisul RS și cusăturile de pe covorașele cu bordură Argintiu Diamant.