Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
vdvcvv

Dinamic, emoțional, generos

A1 Sportback: cea de-a doua generație a compactei noastre de succes impresionează cu un design sportiv (1) și cu opțiuni flexibile de echipare.

 
 

Design felxibil

Roșu Misan Pearl Effect (12), Galben Python metalizat(12), Albastru Navarra metalizat,(12) plus alte opt nuanțe vă stau la dispoziție pentru a da culoare caroseriei automobilului dumneavoastră.(12) De asemenea, aveți posibilitatea de a rafina exteriorul cu accente adiționale opționale, precum plafonul exterior finisat în Gri Manhattan metalizat(12) sau Negru Mythos metalizat(12). Diferitele pachete de dotare oferă, de asemenea, finisaje în nuanțe contrastante pentru marginile laterale ale spoilerului frontal, pragurile laterale și carcasele oglinzilor exterioare.

Orientat spre șofer, emoționant, personalizabil

Cel mai sportiv interior din clasa compactă: habitaclul modelului Audi A1 Sportback. Accente de netrecut cu vederea decorează gurile de aerisire, panoul digital multifuncțional de instrumente, precum și calota ce acoperă instrumentele de bord. Totul emană sportivitate și eleganță.

Personal, nu obișnuit

Fotografii fascinante sau eroi celebri de la cinema: pur și simplu selectați imaginea dvs. preferată din aplicația myAudi, în secțiunea Lumea Tematică, și o puteți seta ca fundal în MMI. Efect atrăgător: Pachetul de iluminare ambientală plus ajustează automat nuanța de culoare la motivul selectat.

Notă: Imaginea prezintă modelul Audi A6 Avant. Fundal în MMI: © Thomas Hoepker –Magnum Photos

Plăcerea condusului este garantată

Datorită gamei noastre ample de motorizări, Audi A1 Sportback este bine pregătit pentru orice distanțe și cerințe. Cel mai puternic agregat, 2,0 TFSI, generează 152 kW.

 

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group