Principii

Porsche România se ocupă de importul automobilelor Audi în România. Porsche România este o companie a grupului Porsche Holding Salzburg.

În cei 60 de ani de existență, Porsche Holding Salzburg și-a creat un renume excelent în cele peste 20 de țări europene în care activează, precum și în China, America de Sud și Malaysia.

În calitate de companie internațională, conformitatea corporativă înseamnă pentru Porsche Holding că angajații respectă alături de legile existente și principiile etice, ce sunt mult mai stricte decât principiile legii. Codul de conduită al companiei cuprinde aceste principii de etică, ce sunt, desigur, aplicabile în toate țările în care activează Porsche Holding Salzburg, precum și la toate nivelurile concernului.

Pentru noi este de la sine înțeles ca în cadrul Porsche Holding să respectăm toate legile și regulile interne și să acționăm corect și responsabil ca membri ai societății, față de companie și față de partenerii noștri de afaceri. Mai mult, pentru noi este importantă statornicia și constanța în respectarea principiilor corecte.

Ce înseamnă conformitatea corporativă?

Conformitatea corporativă se referă la respectarea tuturor regulilor și prevederilor legii, precum și a regulamentelor interne. Conformitatea corporativă trasează cadrul juridic și are ca obiectiv prevenția încălcării prevederilor acestui cadru.

Ce înseamnă integritatea?

Integritatea însemnă a face ceea ce este corect din convingere și din proprie ințiativă, asumându-ne responsabilitatea pentru companie, pentru partenerii de afaceri și acționând ca membri responsabili ai societății.

Astfel conduita integră și respectarea standardelor noastre de conformitate corporativă reprezintă pentru noi mai mult decât doar o cerință ce trebuie îndeplinită de compania noastră. Pentru noi, integritatea și conformitatea corporativă sunt componente intrinseci ale culturii companiei noastre.