Știri Audi

Audi e din nou cel mai bun brand auto conform Consumer Reports

06.03.2017

 

  • Primul loc pentru Audi în clasamentul US

 

  • Audi Q7 a fost ales cel mai bun SUV de lux

 

  • Directorul de Vânzări, Dietmar Voggenreiter: "Poziția de top din clasament confirmă o bună strategie de marketing în SUA." 

Revista americană Consumer Reports numește Audi într-un studiu amănunțit "cel mai bun brand auto" din 2017. Acesta este al doilea an consecutiv în care Audi obține primul loc. Dietmar Voggenreiter, Directorul Audi AG de Marketing și Vânzări: "În Statele Unite, 2016 a fost un an record pentru Audi, a treia piață a noastră. Suntem extrem de onorați de acest titlu și îl percepem ca pe o motivare de a continua să ne impresionăm clienții din US cu mașini sportive, eficiente și din ce în ce mai conectate."

Ediția online a revistei Consumer Reports a anunțat în avans rezultatele competiției "Care este cel mai bun brand de automobile": Audi este câștigătorul, urmat de Porsche pe locul al doilea și de BMW pe locul al treilea. Articolul include categoriile: comportament pe șosea, fiabilitate și siguranță.

Consumer Reports selectează adițional "Top 10 din 2017: Cele mai bune mașini ale anului." Pe listă, Audi s-a situat în fruntea clasamentului la categoria SUV-uri de lux cu Audi Q7. Consumer Reports este o organizație americană independentă care testează, notează și compară produsele de zi cu zi și prezintă rezultatele într-o revistă lunară.