Știri Audi

Campionatul Mondial de Ski Alpin din St. Moritz s-a încheiat cu success pentru Audi

21.02.2017

 

  • Două săptămâni la resortul elvețian dedicat sporturilor de iarnă "Home of quattro"

 

  •  Câștigătorii medaliilor au fost găzduiți la Audi Lounge

 

  • Starurile au performat la Ski pentru Audi #SuperQ

Două săptămâni de evenimente pe și pe lângă pârtia de ski: În timpul celui de-al 44-lea Campionat Mondial FIS de Ski Alpin din St. Moritz (Elveția), Audi și-a confirmat din nou poziția de partener puternic pentru sportul internațional de ski.

 

Emoționala ceremonie de deschidere ce a avut loc în resortul elvețian din St. Moritz a fost ținută de Audi în calitate de sponsor oficial al Campionatului. În cele 11 evenimente, cei mai buni schiori au concurat pentru medalii în timp ce cei 160.000 de spectatori i-au urmărit cu sufletul la gură. La fel ca acum doi ani, în timpul Campionatului de Ski din Vail/Beaver Creek, Asociația Austriacă de Ski, inclusiv câștigătorul a cinci Cupe Mondiale și recent câștigător al Campionatului Mondial al evenimentelor de slalom și giant slalom, Marcel Hirscher, cu un total de nouă medalii, s-a calificat cu cel mai înalt punctaj dintre cele 76 de țări.

 

Fanii care au ocupat râvnitele locuri quattro s-au bucurat de cea mai bună priveliște. Participanții la concurs au avut ocazia chiar să ocupe locurile încălzite din tribună. În seara fiecărei zi de concurs, un eveniment special a fost dedicat oaspeților de la Audi Lounge din Klum Park: foști profesioniști ai schiului și prezentatorul Marco Büchel i-au întâmpinat zilnic pe câștigătorii medaliilor și le-au luat interviul.

 

În afara pârtiilor, Audi a invitat numeroase personalitați din lumea sportului.

Starul de la Audi DTM și campion mondial, Matthias Ekström a invitat numeroși atleți din diverse țări pentru a participa la Audi #SuperQ. La volanul modelelor sport Audi, concurenții au făcut față cu brio probelor pe zăpadă și gheață. Ekström și colegul său de raliu, Toomas Heikkinen, au oferit sfaturi esențiale despre condusul cu anvelope speciale de iarna și manevrarea mașinilor four-wheel drive.

 

Totuși, atleții nu au fost singurii care s-au bucurat de experiența quattro. Peste 2000 de vizitatori s-au înscris pe durata celor două săptămâni pentru a avea parte de experiența Audi quattro și pentru a-și face o impresie despre capacitățile remarcabile ale sistemului cu tracțiune integrală.

 

În mai puțin de o săptămână, bărbații vor concura din nou în viteză pentru puncte la Kvitfjell (Norvegia), iar femeile vor concura în Crans-Montana (Elveția) la Cupa Mondială De Ski Audi FIS. La finala din Aspen (USA) din 15-19 Martie se va decide cine va pleca acasă cu trofeul de cristal.