Știri Audi

Audi prezintă Campionatul Mondial de Ski Alpin FIS în St. Moritz

02.02.2017

 

·       Resortul elvețian devine "Home of quattro" în perioada 6 - 19 februarie

 

·       Audi prezintă Campionatul Mondial de Ski Alpin pentru a șaptea oară

 

·       #SuperQ: competiția internațională de ski începe departe de pârtie

Pe 6 februarie va începe Campionatul Mondial de Ski Alpin FIS în St. Moritz (Elveția). Audi găzduiește competiția în calitate de sponsor oficial pentru a șaptea oară. Astfel, brandul își continuă tradiția în sporturi de iarnă. Dincolo de pârtie, înmânarea medaliilor la Audi Lounge și apariția starului de raliu și Audi DTM, Mattias Erkström, vor fi printre punctele centrale ale evenimentului. Acesta va provoca atleții de ski în afara pârtiei într-un duel neobișnuit pe zăpadă și gheață.

 

Audi va încheia un ciclu complet anul acesta: în 2003, brandul premium a acompaniat Campionatul Mondial de Ski Alpin din St. Moritz pentru prima dată ca sponsor oficial. De atunci, sportul internațional de iarnă a devenit un eveniment standard pe lista angajamentelor sportive Audi. Brandul este partenerul uneia dintre cele 16 asociații naționale și este sponsorul principal al Cupei Mondiale de ski Alpin FIS. În plus, Audi sponsorizează schiatul cross-country, probele Nordice și Turneul Four Hills.

 

În St. Moritz, Audi se prezintă ca un partener al atleților și ca o gazdă a fanilor și vizitatorilor din toată lumea: cele patru inele modelează pentru două săptămâni imaginea resortului de vacanță elvețian în ceea ce privește locația de start, barierele, arcada de finish, fundalul locației de acordare a premiilor, vestele cu numere, mașinile de asistență și cele de expoziție. În fiecare seară la Audi Lounge, fostul schior, Marco Büchel, primește câștigătorii zilei, precum și oaspeții și reprezentanții media veniți pentru interviuri. Cei care doresc să descopere dinamismul modelelor Audi în timpul Campionatului Mondial va avea șansa să facă acest lucru la Audi Driving Experience.

 

Audi #SuperQ va avea de asemenea loc în St. Moritz - o cursă care a avut premiera anul trecut la Cupa Mondială în Kitzbühnel. Evenimentul este organizat de starul Audi DTM și campionul mondial de raliu, Mattias Erkström. Aici, atleții din diferite națiuni concurează pe gheață și zăpadă. Pentru concurs sunt disponibile patru Audi TT RS* și două mașini Audi S1 EKS RX quattro cu 560 cp. Prima ediție a fost câștigată de Henrik Kristoffersen împotriva cunoscuților atleți ca Felix Neureuther și Marcel Hirscher.

 

Campionatul Mondial de Ski Alpin se va ține în St. Moritz pentru a cincea oară - mai mult decât în oricare alt loc. Mai mult de 140.000 de fani sunt așteptați acolo pentru a asista la cele 11 evenimente. Lângă zona de finish Salastrains, la baza muntelui Corviglia, centrul orașului St. Moritz reprezintă și centrul Campionatului Mondial. Vor începe luni, 6 februarie, cu ceremonia oficială de deschidere.

 

În atenția reprezentanților media:

Fotografiile, comunicatele și filmările de la Campionatul Mondial vor fi disponibile pe Audi MediaCenter ( www.audi-mediacenter.com). Acestea vor fi actualizate constant pe durata competiției. De asemenea, vom comunica pe Twitter (@Audi_Sportnews) unde vom posta link-uri către știri. Audi Lounge (direct în Klum Park) e deschis către toți jurnaliștii acreditați în perioada 7-18 februarie între 5:30 pm și 10 pm, cu excepția zilelor de training și de odihnă, la fel și ultima zi a competiției.

 

Consumul de combustibil al modelelor menţionate anterior

 

Audi TT RS:

Consum combustibil mixt în l/100 km: 8.4 - 8.2**

Emisii CO2 mixt în g/km: 192 - 187**

 

**       Valorile depind de combinaţia de anvelope/jante