Știri Audi

Grupul Volkswagen a obţinut toate aprobările Autorităţii Naţionale Germane pentru Transport Motorizat (KBA) pentru modificările la motoarele TDI

10.01.2017
  • Este aprobarea finală a Autorităţii Naţionale Germane pentru Transport Motorizat (KBA) pentru modificările la modelele TDI cu motoare tip EA189
  • Toţi clienţii vor fi informaţi în timp util pentru a-şi putea stabili apoi programările corespunzătoare la service

 

Au fost acordate toate aprobările oficiale necesare din partea Autorităţii Naţionale Germane pentru Transport Motorizat (KBA) pentru modificările la modelele diesel cu motoare tip EA189. În următoarele săptămâni, mărcile în cauză din cadrul Grupului, în strânsă colaborare cu autorităţile competente, vor notifica succesiv proprietarii de autovehicule europeni şi internaţionali. Toţi clienţii vor putea apoi stabili o programare rapidă pentru implementarea masurii tehnice autovehiculelor lor la service-urile autorizate pe care le preferă.

  

Ca şi până acum, Autoritatea Naţională Germană pentru Transport Motorizat (KBA) a confirmat că implementarea soluţiilor tehnice la modelele afectate nu va influenţa negativ consumul de combustibil, nici performanţele motorului şi nici emisiile de zgomot. După ce masura tehnica va fi implementata, autovehiculele vor îndeplini de asemenea toate cerinţele legale şi standardele aplicabile privind emisiile.

 

Volkswagen a lucrat intens la implementarea soluţiilor tehnice şi le va implementa tuturor autovehiculelor afectate de chestiunea NOx. Clienţii nu vor trebui să suporte niciun cost pentru implementarea măsurilor tehnice. De asemenea, în cadrul procesului de implementare a masurilor tehnice, tuturor clienţilor li se va oferi in functie de situatie, solutie de mobilitate (taxi, masina la schimb) pe durata efectuarii masurii tehnice. Implementarea soluţiilor tehnice necesare este realizată în Europa conform agendei şi planului de acţiune coordonate cu Autoritatea Naţională Germană pentru Transport Motorizat (KBA).

 

Aprobările Autorităţii Naţionale Germane pentru Transport Motorizat (KBA) nu sunt aplicabile pentru autovehiculele afectate din SUA şi Canada.