Știri Audi

Audi a înregistrat creșteri pe toate regiunile principale

19.12.2016

 

  • Aproximativ 154.050 de mașini livrate pe lunã în toatã lumea, ceea ce înseamnã o creștere de 4,3% 

 

  • Directorul de Vânzãri Dietmar Voggenreiter: "Cel mai puternic motor de creștere al Europei, pânã la 9% în luna noiembrie" 

 

  • Lansarea modelelor Q2 și A5 în Europa 

Audi este în continuã creștere: livrãrile au crescut cu 4,3% (aproximativ 154.050 de automobile) în ultima lunã. Cererile au crescut rapid în Europa unde au fost recent lansate pe piațã douã modele importante, Audi Q2 și Audi A5. Pe toate regiunile, vânzãrile au crescut cu 9,5%, aproximativ 68.200 de automobile. De asemenea, compania a înregistrat creșteri în luna noiembrie și în sectoarele principale din America de Nord (+3,6%) și Asia-Pacific (+8,0%). De la începutul anului, 1.713.900 de clienți au hotãrât sã își cumpere un Audi, cu 4,2% mai mulți decât anul trecut. 

"Anul acesta Europa este cel mai important motor de creștere pentru Audi. În ciuda numeroaselor incertitudini politice și economice, am reușit sã creștem substanțial vânzãrile pe majoritatea segmentelor de piațã din Europa", a declarant Dietmar Voggenreiter, membru al consiliului de conducere AUDI AG pe Vânzãri și Marketing. "Lansarea noului Audi Q2 în Europa și-a spus cuvântul în acest sens. SUV-ul compact va fi un stimul important pentru vânzãrile din aceastã regiune, așa cum au demonstrat deja comenzile înregistrate pânã acum."