Știri Audi

FC Bayer începe sezonul cu Audi

24.08.2016

FC Bayer începe sezonul cu Audi

FC Bayern München începe noul sezon în stil sportiv atât pe teren cât și în afara lui. La Audi Piazza din Inglostadt, jucătorii și antrenorii au primit noile mașini de serviciu de la Președintele Audi, Rupert Stadler. Trendul este clar: împreună cu Mats Hummels, mai mult de jumătate din echipă a optat pentru unul dintre modele sport RS.

Ca de obicei, pentru echipa lui Manuel Neuer, Jérôme Boateng și Frank Ribéry  evenimentul de la Inglostadt desemnează începerea pregătirilor pentru noul sezon din Budesliga, ce urmează să înceapă vineri seara. Sute de fani din regiune și mai mulți angajați Audi au avut ocazia să-și vadă idolii de aproape și să primească autografe. Pentru antrenorul Carlo Ancelotti, aceasta a fost prima vizită la Inglostadt.

 

FC Bayern München și Audi formează o echipă din vara anului 2002 și încep acum al 15-lea sezon.

Printre momentele importante de-a lungul parteneriatului lor, se numără Audi Cup, turneul de pregătire ținut odată la doi ani la Allianz Arena încă din 2009 și Audi Summer Tour. Doar cu câteva săptămâni în urmă, brandul l-a însoțit echipa la antrenamentele din Statele Unite unde aceștia s-au întâlnit cu AC Milan, Inter Milan și Real Madrid.

 

 

Alegerile jucătorilor în ceea ce privește mașinile denotă spirit de echipă, întrucât 15 jucători au ales modele sportive Audi RS6 (inclusiv Holger Badstuber, Xabi Alonso și Thiago Alcántara) și RS7 (inclusiv Mats Hummels, Frank Ribéry și Robert Lewandowski). Renato Sanches a ales mașina ideală pentru traficul urban, Audi A3 Sportsback. Antrenorul Carlo Ancelotti a primit deja în iulie un Audi S8 plus.

 

Sursa:  https://www.audi-mediacenter.com/en